12.08.2024
Anastasia Nichita - despre condițiile de cazare din Satul Olimpic de la Paris: „Și la Tokio au fost așa paturile...” - VIDEO

După ce a obținut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Paris, luptând în finală cu japoneza Tsugumi Sakurai, Anastasia Nichita a decis să răspundă la cele mai frecvente întrebări pe care le-a primit pe parcursul ultimelor zile.

Deși mulți sportivi (Thomas Ceccon, David Popovici, Kim Woo-min, Hwang Sun-woo) s-au plâns pe condițiile de cazare de la JO 2024, Nichita este de altă părere. Campioana a menționat că paturile erau cam tari, însă acest lucru nu a deranjat-o în niciun fel:

„O întrebare populară este despre paturi. Eu am mai zis și în prima zi când am venit despre ele, dar mai spun o dată. Mie mi s-au părut ok, din motiv că mie îmi place să dorm pe tare. Ele sunt așa, un pic mai tari. De ce îmi place să dorm pe tare? Eu dorm mai mult pe burtă și dacă patul este mai moale începe să mă doară spatele. Pentru mine au fost super ok”.

Totodată, sportiva a încurajat inițiativa organizatorilor, care au produs paturi reciclabile:

„Și la Tokio au fost așa paturile. S-au gândit bine să fie reciclabile pentru că după ce se încheie Jocurile Olimpice o să le recicleze și se poate de făcut altceva din ele. Este o modalitate perfectă”.

Elena Javelea este însărcinată! Primele poze cu burtica de gravidă, după mai multe luni în care și-a ținut sarcina în secret - FOTO

De asemenea, Anastasia Nichita a fost întrebată de către internauți ce emoții are acum.

„Prima și cea mai populară întrebare este cum mă simt și ce emoții și trăiri am după Jocurile Olimpice. Acum cu siguranță pot să spun că sunt foarte fericită și mândră pentru rezultatul pe care l-am obținut. Mulți zic: „Nu-i nimic. Nu te descuraja, pentru că mai este 2028 și poți să iei aurul. Eu sunt mulțumită și de argint, știind ce parcurs am avut și cât de greu mi-a fost. În general puteam să nu ajung la această olimpiadă. De aceea, sunt recunoscătoare pentru medalia aceasta”, a răspuns sportiva.

Anastasia Nichita este o luptătoare din Republica Moldova. A câștigat medalia de aur la proba feminină de 59 de kilograme la Campionatul European de Lupte din 2020, desfășurat la Roma. În același an, a luat aurul la aceeași probă, la Individual Wrestling World Cup, competiție organizată în locul Campionatului Mondial. De asemenea, Nichita a obținut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Mituri despre înaintarea în vârstă, pe care nu trebuie să le mai crezi

Articole din aceeasi categorie