12.08.2024
Elena Javelea este însărcinată! Primele poze cu burtica de gravidă, după mai multe luni în care și-a ținut sarcina în secret - FOTO

Surpriză în showbiz! Elena Javelea este în așteptarea primului ei copil. Despre acest lucru, interpreta a anunțat într-o postare, pe contul ei de Instagram.

„Mulțumesc, Doamne, pentru această binecuvântare. Abia acum am înțeles ce înseamnă a fi cu adevărat fericită”, a scris Javelea emoționată.

V-ați neglijat relația de cuplu? Exercițiul de dezvoltare personală care vă poate apropia mai mult

De asemenea, interpreta a publicat si câteva imagini induioșătoare în care burtica de graviduță îi este bine conturată.

Dragostea pentru frumos i-a modelat întreaga viață! Yuliana Scutaru, designer de interior: „Frumosul a fost semănat încă de mic copil” - VIDEO

Fanii și prietenii au reacționat imediat, inundându-i contul de Instagram cu mesaje de felicitare și urări de bine. Printre mesajele primite se numără: 

„Felicitări! SarcinĂ ușoară”, „Felicitări! Naștere ușoară și bebe sănătos”, „Waaaaa, sincere felicitări draga mea”, „Ești superbă. Ador aceste poze”, „În sfârșit pozele”, „Felicitări. Să fie sănătos și voi cât mai împliniți”.

Mituri despre înaintarea în vârstă, pe care nu trebuie să le mai crezi

Elena Javelea este o interpretă din Republica Moldova și fostă prezentatoare a emisiunii de la PRO TV - „O Seară Perfectă”.

Articole din aceeasi categorie