14.12.2022
Miresele anului! Vezi cine sunt vedetele din Moldova care s-au casatorit in 2022 - FOTO

In 2022, mai multe interprete si bloggerite de la noi din tara si-au oficializat relatiile si au organizat nunti de basm. Perfecte.md a pregatit o lista in care se regasesc toate aceste vedete.

Anastasia Fotachi - bloggerita

La data de 1 septembrie, a avut loc cea mai asteptata nunta a anului in care Anastasia Fotachi si Gabriel Stati au devenit sot si sotie. 

Anastasia a imbracat o rochie splendida de mireasa, iar coafura si machiajul au fost pe masura asteptarilor. Nunta a fost una de vis, intr-un loc rupt din poveste si anume la castelul familiei Stati.

Gabriella Damir - bloggerita

Chiar daca au devenit oficial sot si sotie cu mai bine de un an in urma, Gabriella si Roman s-au cununat si au jucat nunta in luna septembrie 2022. Ei au organizat petrecerea intr-un restaurant select din capitala.

Doina Sulac - interpreta

In luna octombrie si Doina Sulac s-a casatorit. Alesul inimii sale este Isidor Tanase. In dimineata zilei de 7 octombrie a avut loc cununia religioasa, iar seara, tinerii insuratei, si-au jucat cu mare veselie nunta. 

Decorul din cadrul salii a fost unul elegant, rafinat, in culori albe, dar au persistat si cateva detalii traditionale. 

Angela Botezatu

La sfarsitul lunii septembrie, pe data de  21, Corneliu Botgros si Angela Botezatu s-au cununat, iar la 25 septembrie a urmat si nunta.

Invitati speciali, muzica buna, mese pline cu gustari rafinate, un decor de poveste si o multime de vedete s-au facut vazute la eviment.

Anastasia Volochkova s-a logodit? Ce surpriza a primit balerina din partea iubitului sau: „Nu eram deloc pregatita...” - FOTO

Marinela Bezer - bloggerita

Dupa 10 ani de relatie, Marinela Bezer si Vlad Gatcan si-au unit destinele. Nunta lor a avut loc la un conac de lux din Nice, Franta la data de 3 august.

Laura Vetty - interpreta

La sfarsitul lunii octombrie interpreta Laura Vetty s-a casatorit. De asemenea, la moment aceasta este in asteptarea celui de-al doilea copil.

Olia Tira - vacanta de neuitat in Mauritius! Artista a vizitat cele mai importante atractii turistice pe de insula - FOTO/VIEO

Alina Plingau - trainer de bune maniere

Si nunta Alinei a fost organizata tot in luna septembrie. Aceasta a purtat doua rochii, una pentru cununie si alta pentru petrecere.

Diana Stoica - interpreta

Dupa 6 ani de relatie, Diana Stoica si alesul inimii sale si-au spus „DA”. Iar de organizarea evenimentului s-a ocupat, bineinteles, mireasa

Articole din aceeasi categorie