29.03.2023
A fost atacata de un pitbull si a ramas fara buza superioara! La doi ani de la cumplitul incident, Brooklinn Khoury si-a aratat fata care a suferit mai multe interventii chirurgicale: „Inca iubesc cainii” - FOTO

In luna noiembrie a anului 2020 skateboardista profesionista si modelul din Statele Unite ale Americii, Brooklinn Khoury, a trait cel mai groaznic moment din viata sa, deoarece a ramas fara buza superioara si o parte din nas. 

Totul a inceput atunci cand tanara a decis sa-i faca o vizita verisoarei sale din Arizona. Aflata in ospetie, Brooklinn a decis sa-l mangaie pe cainele familiei, un pitbull in varsta de 8 ani pe care il cunostea de cand era catelus.

„I-am spus: „Esti un baiat atat de bun”. El insa a sarit pe fata mea, picioarele atarnand de pe buza. Din cauza adrenalinei, nu am simtit deloc durere. Cand verisoara mea s-a intors spre mine era in stare de soc.”, a mentionat modelul intr-un interviu pentru revista People.

Ea isi aminteste si de momentul in care s-a vazut pentru prima data fara buza. „Imi amintesc ca stateam deasupra chiuvetei din baie, urmarind sangele curgandu-mi din gura. Cand mi-am pus mainile pe chiuveta si in cele din urma m-am uitat in oglinda, am inceput sa procesez cu adevarat ceea ce mi sa intamplat.”, a spus Brooklinn Khoury pentru Newsweek.

Khoury a fost dusa de urgenta la spital, unde a fost operata timp de 6 ore, insa buza suprioara nu a putut fi salvata.

In noiembrie 2021, la doar un an de la incident, tanara in varsta de 23 de ani a decis sa publice in mediul online o fotografie fara bandaje in care se poate observa chipul sau.

Andreea Bostanica, intalnire cu elevii unui liceu din capitala! Ce spune prima invatatoare a interpretei: „A fost o experienta noua” - VIDEO

Fiind indrumata si sustinuta de chirurgi, Khoury a luat decizia de a fi supusa mai multor operatii de reconstructie a buzei, dar si a nasului. In prezent aceasta este tot mai activa pe social media acolo unde imparte cu urmaritorii sai, rezultatele interventiilor chirurgicale.

Chiar daca a suferit in urma atacului, modelul sustine ca nu ii este frica de caini. „Am vazut pitbulli de atunci si nu imi este frica de ei. Inca iubesc cainii, dar sunt mai precauta cu ei.”, a marturisit Brooklinn pe retelele de socializare.

In urma unei eruptii vulcanice, a suferit arsuri ale corpului in proportie de 70%! Vezi cum arata Stephanie Coral Browitt fara masca, la mai bine de 3 ani de la cumplitul accident - FOTO

In prezent, Khoury duce o viata obisnuita. Este bloggerita, sportiva de performanta, dar si model. Recent, aceasta a avut chiar si ocazia de a ajunge in revista Vogue Arabia.

Articole din aceeasi categorie