10.02.2023
A fost acceptata la actorie in Los Angeles! Interpreta Emily Istrate s-a lansat pe piata muzicala din Romania, insa nu renunta la studii: „Nu stiu daca o sa merg anul acesta...” - VIDEO

Carismatica, desteapta si frumoasa. Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, Emily Istrate a povestit mai multe detalii despre noua sa piesa, planurile de viitor, dar si popularitatea pe care o are pe socia media.

Recent, tanara interpreta Emily Istrate a lansat o noua piesa care se numeste „Bye Bye Boy”. Pe langa melodie, aceasta a realizat si un videoclip, pe masura asteptarilor.

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta, Emily a povestit cat de mult a lucrat pentru noul cantec. „La piesa asta chiar am lucrat mult, si la videoclip. Videoclipul s-a filmat timp de 16 ore. Chiar a fost o munca silnica.”, a spus artista.

Chiar daca piesa a fost creata acum 2 ani, abia cu cateva saptamani in urma a fost publicata pe Youtube. „Noi am creat-o acum 2 ani la Bucuresti, insa a fost pus proiectul un pic pe hold. Incercam sa gasim un stil muzical care sa fim siguri ca prinde. Pana la urma am decis sa ne lansam cu ceva care ma reprezinta in totalitate pe mine. Un stil care vine de la persoana mea.”

Cand s-au vazut prima data, nu s-au placut! Povestea de dragoste a interpretei Diana Stoica cu sotul ei, Dan: „Unul dintre cele mai de top ar fi momentul in care am fost dusa acasa la parintii lui pentru prima data” INTERVIU - FOTO

Una dintre piesele lui Emily a ocupat locul 4 intr-un chart din Marea Britanie, astfel, Olga Tapordei a intrebat-o pe artista ce asteptari are de la aceasta melodie. „Eu nu m-am asteptat atunci la un astfel de succes. Eram mai mica si cumva chart-urile din Marea Britanie nu se incadrau in planurile mele, dar a fost o surpriza foarte frumosa. Acest succes mi-a insetat si niste standarde. De la piesa asta astept ca cat mai multi oameni din Romania sa ma cunoasca. Este piesa cu care m-am lansat acolo in exclusivitate.”, a mentionat artista.

Pe langa faptul ca se dezvolta mult in domeniul muzical, Istrate se axeaza si pe studii. Aceasta a aplicat la cateva facultati din SUA. „Anul acesta termin liceul si am aplicat la cateva facultati de actorie din Statele Unite ale Americii. Mi se pare ca actoria este cel mai bun prieten pentru un artist. Am fost acceptata la o facultate de actorie din Los Angeles. La celelte urmeaza sa primesc rezultatele. Nu stiu daca o sa merg anul acesta pentru ca este o problema de documentatie, dar am si multe proiecte.”

„Parintii pe planul de invatatura nu isi fac griji. Niciodata nu am neglijat studiile la scoala.”, a adaugat Emily Istrate.

Nanoplastia - cea mai noua procedura de curbare a genelor! Alfa in ce consta aceasta inovatie, dar si cat de benefica este - VIDEO

De asemenea, interpreta este foarte activa in mediul online, pe Instagram avand o comunitate de peste 200 de mii de abonati. „Este un domeniu fara de care nu poti sa te afirmi. Are si plusurile si minusurile ei.”

Articole din aceeasi categorie