26.05.2022
A filmat un clip in care si-a dezvaluit cel mai mare secret! Ana Beregoi a dat dovada de mult curaj atunci cand a recunoscut ca poarta un aparat auditiv: „Nu ma mai dor atat de mult cuvintele altora si am decis sa nu mai ascund” - VIDEO

Ana Beregoi a fost invitata la emisiunea O Seara Perfecta, unde si-a prezentat noua sa melodie, „Trapicorn”, dar si videoclipul sau oficial, in care a impartasit cu fanii sai cea mai mare taina a sa. In cadrul emisiunii, interpreta a recunoscut ca s-a nascut cu o deficienta a auzului de 70%, insa acest lucru nu a incurcat-o sa ajunga la visurile sale. Vedeta incurajeaza toti tinerii sa nu-si ascunda defectele, caci asta „ne face mai deosebiti decat altii”. 

A venit la emisiune la fel de colorata, precum e si in videoclipul sau nou. „Special am adus la voi putina culoare”. 

Cositele sale colorate au fost impletite special pentru videoclipul sau. „As vrea sa le port si la scoala, insa cred ca e prea mult. Nu este parul meu natural. Mi-a luat cam o ora ca sa le impletesc. Tot e mult, dar e okay cred ca”. 

Mai recunoscatoare ca niciodata pentru tot ce are! Fara cateva kilograme si mult mai spirituala, Dianna Rotaru a facut marturisiri sincere despre importanta increderii in relatie, forta credintei si vacanta din Grecia: „A fost o evadare..” - VIDEO

Ana isi numeste fanii „unicorni”, deoarece: „Datorita primei mele piese, care se numeste „Unicorn”. Am zis ca daca acesta a fost primul meu pas, asa si v-a ramane”. 

Videoclipul sau a fost filmat in Turcia, cand au mers intr-o vacanta impreuna cu toata familia. „Am fost cu toata echipa, si cu familia, si cu managerii nostri. Am mai rugat sa mai stam o zi, pentru ca nu reuseam sa filmam totul, si ne-am retinut putin si am filmat”. 

Interpreta a ramas incantata de aceasta calatorie si isi doreste mult sa revina acolo. „Era potrivit de cald, nu era nici un tantar. Mi-a placut acolo tot. Era si plaja si foarte multe ocupatii in hotelul in care am stat. Oamenii de acolo erau minunati. Nu vreau la scoala, caci ma asteapta examenele”. 

„Noi nu il vrem pe Putin!” La 70 de ani, ucraineanca Katerina Omelicenko si-a luat tatal de 92 de ani si a parcurs sute de kilometri pana la Chisinau, pentru a fi in siguranta: „Din cauza luminii rachetelor, noaptea s-a transformat in zi” INTERVIU

La sfarsitul clipului, Ana a venit cu un mesaj puternic. „Eu mai intai vroiam sa scriu asta in carte, de fapt am si scris-o. Cartea se va lansa cat de curand posibil. Nu am vrut sa mai ascund chestia asta, caci oricum din clasa mea, colegii deja toti stiu, caci se vede cand imi strang parul. Nu stiu, am zis ca nu mai trebuie sa ascund, caci acum nu ma mai dor cuvintele asa cum ma dureau cand eram mai mica. Atunci imi era frica sa nu am prea multe intrebari, insa acum sunt pregatita si totul va fi bine”. 

„Tatal meu aude doar cu urechea stanga. Si eu mi-am dat seama in acest an ca eu aud mai bine cu urechea stranga. Eu m-am nascut cu aceasta anomalie. Port acest aparat de la 10-11 ani. Trebuia sa il port de mai devreme, pentru ca am fost de mai multe ori la doctor, insa eu nu prea imi doream. Eu m-am invatat cu timpul sa citesc pe buze, e un talent nou”, a mai adaugat Ana. 

Vine vacanta si nu stii cu ce activitati sa-l ocupi pe copilul tau? Mama a opt copii, Marina Carnat este cea care iti vine in ajutor cu sfaturi, sambata la iSanatate - VIDEO

Interpreta si-a amintit cum s-a simtit cand si-a pus aparatul pentru prima data. „Am plans. Am ramas in soc. Eu credeam ca aud ca orice om normal, insa auzeam de fapt foarte, foarte prost. Le ziceam atunci tuturor sa vorbeasca mai incet, caci mi se parea prea tare. De la inceput nu imi doream sa il port, iar acum nu pot sa il scot”. 

Ana isi doreste ca pasul sau sa fie o motivatie si pentru alti adolescenti. „Sunt foarte multi care ascund asta chiar si de parinti si asta este cel mai rau, pentru ca daca nu le spui parintilor, poti ajunge la ceva mai grav. Toti avem un defect si nu trebuie sa il ascundem, pentru ca defectul asta ne face mai puternici si devenim mai diferiti fata de alti oameni”. 

Vlada Botan pregateste ceva frumos pentru fanii sai! Vezi cum au loc repetitiile interpretei: „De tare mult timp nu am mai venit la canto” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie