05.05.2023
A filmat la Kiev videoclipul pentru noua sa piesa! Vezi cum suna cantecul lui Dan Balan „Love Maria” - VIDEO

Dan Balan face furori pe YouTube, dupa ce a postat videoclipul pentru piesa „Love Maria”, filmat la Kiev, inainte de razboi. In mai putin de 30 de minute, piesa a adunat peste o mie de vizualizari. 

„Acest videoclip a fost filmat in Kievul pasnic, inainte de razboi. Astazi, cand este lansat, ne rugam pentru copiii afectati de aceasta tragedie.”, a scris Balan pe YouTube.

Si-a inceput cariera in calitate de chelner, dar a ajuns la Chefi la cutite! Afla povestea Irinei Fetcu si cum a fost experienta la emisiune - VIDEO

In nici 30 de minute, internautii au venit cu zeci de mesaje de apreciere: „Este genial, clipul care merita asteptarile lungi. Vreau sa-l revizuiesc de multe ori. Bravo Dan!”/ „Dan Balan s-a intors!”/ „Vreau sa fiu siretul lui Dan Balan.”, etc.

Daniela Burlaca - noua protogonista a emisiunii „Wine Trips Romania”! Actrita a vizitat Vinaria Salcuta: „A fost cumva neasteptat pentru mine” - VIDEO

Dan Balan este una dintre cele mai bune voci masculine din intreaga lume, piesele sale avand milioane de vizualizari pe YouTube, iar contul lui de Instagram numarand peste 988 de mii de urmaritori. 

Articole din aceeasi categorie