16.02.2022
Victoria si David Beckham, amintiri de neuitat din tinerete. Ce mult se iubeau si acum 24 de ani

Anii au trecut uimitor de repede. Si ca de fiecare data de Ziua Indragostitilor, Victoria si David Beckham isi celebreaza iubirea.

Cei doi au distribuit imagini siropoase pe Instagram cu povestea lor de dragoste, de-a lungul timpului, incepand cu perioada cand el era o tanara speranta a fotbalului, iar ea o cantareata de succes in trupa Spice Girls.

Arsenie Todiras - adevarul despre relatia cu fostii colegi din O-Zone. Cum l-a descris pe Dan Balan

Amandoi au tras lozul castigator in iubire, caci au reusit sa consolideze un mariaj trainic si o poveste de iubire ca-n filme. Cele doua vedete se adorau si in urma cu 24 de ani, asa cum se vede si in imaginile publicate de Ziua Indragostitilor.

De asemenea, David a postat o fotografie si cu Harper, fiica lor. Si a scris, cu emotie: ”La multi ani de Sf. Valentin fetelor mele, doua femei frumoase si puternice. Apropo, Harper, sa nu uiti! Tati va fi mereu al tau Valentin.”

Nici Victoria nu s-a lasat mai prejos si a publicat, la randu-i imagini cu ei tineri si indragostiti: ”1998 in New York”, a notat fosta cantareata, actualmente femeie de afaceri de succes. ”Inca Valentinul meu si dupa 24 de ani”, a scris Victoria. ”Poza a fost facuta in ziua in care am aflat ca eram insarcinata cu Brooklyn”, a mentionat sotia lui David. ”Te iubesc”, a conchis vedeta pe pagina sa de socializare.

Articole din aceeasi categorie