16.02.2022
Face muzica de o viata, este ambitios si foarte talentat! Ce spune Marej despre asocierea lui cu solistul formatiei Carla's Dreams: „Eu il stimez si ii admir creatiile, dar totusi eu vreau sa fiu aparte de el, cu stilul si melodiile mele proprii” - VIDEO

Tanarul interpret, Stefan Burlacu sau, dupa cum il cunoastem mai bine - Marej, a fost invitat in cadrul emisiunii „O Seara Perfecta”, unde a vorbit despre cariera sa si ce planuri are pentru viitorul apropiat cu proiectul sau. De cand a lansat piesa „Arde-ma”, in colaborare cu interpreta Dara, Stefan este des asociat cu Carla's Dreams, ceea ce ii place, dar in acelasi timp si il deranjeaza, deoarece el vrea sa fie o personalitate aparte, un muzician aparte, cu propriile sale creatii si propriul auditoriu.

Numele de scena este Marej, iar cel real este - Stefan Burlacu. „Numele Marej are o semnificatie pentru mine. Este un secret care urmeaza sa fie descoperit in continuare. Acum nu il divulgam”. 

Stefan s-a nascut in Republica Moldova, la Chisinau. Are 18 ani si iubeste la nebunie muzica. „Fac muzica de cand sunt pe lume. Am facut si actorie si dans, dar am ramas totusi la muzica. Sunt mai aproape de muzica. Actoria este pe planul doi. Am absolvit liceul cu profil teatral, am mers si la Academia de Arte, doar ca acolo ceva nu a mers si am lasat”. 

Femeia care te motiveaza! Este unica moldoveanca care munceste ca agent de securitate in aeroportul din Bruxelles, vorbeste in opt limbi si a dat jos 25 de kilograme. Afla povestea Rodicai Moraru: „Nimic nu merita mai mult decat starea ta de bine..”/ INTERVIU

Ii place foarte mult sa cante si nu pierde nici o sansa de a demonstra publicului vocea si talentul sau. „Am cantat pe strazi, prin parcuri. Pentru mine acest lucru nu este ceva de ce ar trebui sa ma tem sa vorbesc. Publicul iti da o stare care te face sa vrei tot mai mult si mai mult sa canti. Cantam tot felul de muzica, in limba romana, in limba rusa sau engleza. Am cantat si The Motans, rock vechi, am cantat si Carla's”.

Vocea lui este foarte des comparata cu cea a solistului formatiei Carla's Dreams. „Pentru noi acest lucru este un mare plus, pentru ca aceasta formatie acum este pe val, in top. Noi, adica proiectul Marej. Acum am sa va cant o secventa dintr-o piesa, care urmeaza a fi lansata. Este noua si pot sa incurc putin cuvintele, ca nu o cunosc atat de bine”. 

Chiar daca este asociat cu acest solist, Stefan totusi spune ca ar vrea ca el sa fie aparte si Carla's Dreams aparte, fiecare cu stilul si melodiile proprii. „Din pacate nu pot sa va cant un refren din Carla's, pentru ca eu vreau sa fie Stefan Burlacu sau Marej si Carla's Dreams aparte. Eu il stimez si il admir, dar eu vreau sa fiu aparte, sa imi gasesc stilul propriu. Acum eu sunt inca in cautare”. 

Mai fericita si implinita ca niciodata! Doina Danielean defineste iubirea: „Deseori o compar pe Doina de acum cu cea care avea o dezamagire profunda in tot ce inseamna sa iubesti”

Acum, Stefan canta mult mai rar pe strada, dar totusi il putem prinde in parcul Valea Morilor uneori. „Cu proiectul Marej avem planuri mari. Avem de lansat piese noi, de facut videoclipuri si de muncit mult”. 

Recent, Marej in colaborare cu Dara au lansat o piesa, intitulata „Arde-ma”. „Aceasta piesa era de jumatate de an inceputa de catre mine si Roman si Cornel Bucataru, cel mai bun producator din tara, dar nu gaseam o rezolvare. Ne inglodam, nu ne iesea refrenul, pana nu a venit o data Dara la Roman si el i-a propus sa faca o colaborare cu noi”. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie