17.11.2023
Veaceslav Stefanet si Dorin Buldumea dau totul din casa! Care este cea mai mare frica a instrumentistilor, dar si ce fel de mancare nu le iese sotiilor - VIDEO

Cu o premiera in platoul emisiunii O Seara Perfecta au fost invitati Veaceslav Stfeanet si Dorin Buldumea. 

Oamenii ii asteapta cand au interpretii liber, prentru ai prinde la evenimente. Dorin Buldumea a mentionat: „Deja avand in spate mai multi ani plini de evenimente private se mai intampla deja sa cantam la familii la care am mai cantat”.

Povestea blondei care piloteaza avioane de la 21 de ani. E star pe Instagram si si-a inceput cariera in Romania - FOTO

Veaceslav Stefanet a adaugat: „Petrecerile toate se fac acum in perioada estivala si vara nu are 190 de zile, dar doar 90 si in dependenta de sala, de muzica, oamenii deja se conformeaza”.

Instrumentistii au dezvaluit care sunt defectele profesionale: „Cand este muzica in abudenta, cand studiem des si avem petreceri a doua zi oricum simti unele dureri, in cazul saxofonului buza se taie de la dinti”, a mentionat Dorin.

Asa isi incepe Pavel Stratan diminetile! Iata care este secretul tineretii lui - VIDEO

„Eu nu cred ca un viorist poate sa spuna ca nu are probleme cu aparatul locomotor, acest lucru este firesc”, a adaugat Veaceslav.

Somnul este solutia cea mai eficienta pentru toata oboseala pe care au instrumentistii, somnul rezolva toate durerile si oboselile.

Cei doi au avut parte si de un blitz interviu.

Daca ai fi o masina, ce marca ai fi? - Dorin Buldumea a mentiont: „Hyundai”, iar Veaceslav „BMW x4”.

Un an fara bani sau un an fara telefon? - Ambii au raspuns un an fara telefon.

Daca despre viata ta s-ar face un film, cum s-ar numi el? - Dorin a raspuns rapid:  „Viata mea”, iar Veaceslav a spus: „Dorin a raspuns cum am vrut si eu”.

Egipt, Romania sau Austria! Pentru ce destinatii turistice opteaza moldovenii in acest sezon. Valentina Cazac: „Totusi, cea mai solicitata destinatie la moment este...” - VIDEO

Care este cea mai mare frica a ta? - Dorin a dezvaluit ca: „Sa nu se intample ceva rau cu cei dragi”, iar pentru Veaceslav este: „Moartea, asta este frica, moartea si a tasi a celor din jur pe care ii iubesti”.

Care e felul de mancare care nu ii iese sotiei? - „Ceea ce fac eu, mai barbateste asa, o friptura vanatoreasca, dar cred ca si asta i se primeste foarte bine cci gateste gustos”, a spus Dorin. Iar Veaceslav a spus: „La misiuena precedenta Adrian a spus ca sotia gateste bine, eu nu am cum acuma sa spun ca nu. Cam tot ii iese bine sotiei mele”.

Articole din aceeasi categorie