04.04.2023
Fiica cea mare a actorilor Aliona Triboi si Ghenadie Galca a implinit 10 ani! Vezi cum a inceput dimineata Ruxandei de ziua sa de nastere: „A trebuit sa astepte un timp pana cand paznicul a deschis scoala” - FOTO

La data de 4 aprilie 2013, actorii Ghenadie Galca si Aliona Triboi au devenit parinti pentru prima data. Acestia au adus pe lume o fetita pe nume, Ruxanda care astazi a implinit frumoasa varsta de 10 ani.

Pe pagina sa de Facebook, Ghenadie a scris o postare despre fiica lui mai mare. Actorul a povestit cat de incantata e Ruxanda pentru ca a venit ziua ei de nastere.

Aceasta s-a trezit destul de dimineata astazi si chiar a ajuns prima din toti la scoala. „Azi e ziua de nastere a Ruxandei... Dimineata a inceput vesel... Ca, intamplator, sa nu uitam, omagiata a setat toate gadgeturile sa sune la ora 6 dimineata... Pe bunica-sa, in general, a trezit-o la 5... A insistat sa ajunga mai devreme in clasa... In final, a ajuns prima eleva din toata scoala, chiar a trebuit sa astepte un timp pana cand paznicul a deschis scoala...”, a recunoscut Ghenadie Galca.

De asemenea, Galca a mentionat: „Voiam sa spun doar ca ne este cea mai frumoasa aventura din ultimii 10 ani. La multi ani, scumpa noastra!!!”

Pe langa toate, tatal fetei a publicat si o serie de fotografii cu aceasta din arhiva pesoanala.

Expozitie in cinstea lui Gheorghe Urschi, de ziua umorului! Vezi cum se simte maestrul: „Lucram pentru partea in care sa se simta mai bine...” - VIDEO

„La multi ani frumosi, Ruxi.”, „La multi, multi ani, alaturi de familia voastra minunata, va iubim!!!”, „La multi anisori. Sa fii cea mai fericita! Esti o dulceata.”, „La multi ani, copil minunat! Felicitari parintilor!”, au scris cativa internauti in sectiunea de comentarii a postarii.

Ruxanda Gilca este fiica actorilor Aliona Triboi si Ghenadie Galca. Aceasta a fost nominalizata la categoria „Descoperirea anului” potrivit revistei Aquarelle.

Sarbatoare in familia lui Radu Sirbu! Fiica cea mica a interpretului si-a sarbatorit ziua de nastere. Vezi ce a publicat acesta pe retelele sociale - FOTO

Articole din aceeasi categorie