21.01.2022
A cheltuit 11 mii de lire sterline pentru operatii plastice, iar acum nu-si mai poate inchide ochii. Afla povestea pensionarului distrus in urma interventiilor chirurgicale - FOTO

Un barbat de 79 de ani, care a cheltuit 11.000 de lire sterline pentru operatii estetice pentru a-si rezolva nesigurantele de ordin fizic, nu-si mai poate inchide ochii complet de aproape trei ani.

Pete Broadhurst este un pensionar din Birmingham, Anglia, care a apelat la operatii estetice la nivelul fetei, in 2019, dupa ce femeia cu care are doi copii i-a spus ca este urat si l-a parasit.

Barbatul s-a lasat pe mana chirurgilor esteticieni, in incercarea de a-si repara imperfectiunile si nesigurantele, printre care si obrajii proeminenti. Medicii i-au operat gatul, pleoapele inferioare si nasul. Interventiile nu au reusit pe deplin, astfel incat, nici dupa aproape trei ani, Pete nu-si poate inchide ochiul stang. Pentru a putea dormi, acesta isi prinde pleoapele cu banda adeziva sau isi infasoara zona ochilor cu un material. Mai mult, in timpul zilei isi pune picaturi de cel putin opt ori pentru a nu i se usca ochii.

Pasha Parfeni, in doliu! Tatal interpretului s-a stins din viata: „Ar fi trebui sa traiesti si sa tot traiesti, dar Universul si Covidul au decis altfel…”

Barbatul spune ca arata "infricosator" si ca asta l-a costat relatii sentimentale. In plus, se afla in imposibilitatea de a-si inchide ochii.

„Aveam obraji pufosi ca de hamster. Acum mai multi ani, eram intr-o relatie cu o femeie cu care aveam si doi copii. Voia sa ma paraseasca. 'De ce faci asta cand avem totul? Iata ce norocosi suntem', iar ea mi-a zis: 'uita-te in iolinda, de asta plec”, a declarat pensionarul pentru tabloidul britanic.

O experienta de neuitat! Bloggerita Tatiana Koberidze a inotat cu un un pui de balena: „Nu simteam nici o frica. Am uitat de toate normele sigurantei. Pur si simplu ma simteam bine uitandu-ma in ochii acestei minuni” - VIDEO

Dupa alte doua relatii ratate si nesigurante, acesta a facut un imprumut si s-a decis sa se opereze. Noua ore au durat interventiile, iar a doua zi a fost externat. „Aratam ca si cum eram batut. A fost groaznic, nu-mi puteam inchide ochii. Mi-a fost rau toata noaptea aceea. A doua zi dupa operatii mi-am dorit sa nu fi mers”, a mai adaugat pensionarul ghinionist.

Articole din aceeasi categorie