28.04.2023
A cantat pentru prima data in doua limbi! Tina Karol a lansat videoclipui piesei „HONEY” - VIDEO

Acum cateva ore, interpreta Tina Karol a lansat pe YouTube videoclipul pentru piesa „HONEY”. Tina a cantat pentru prima data in doua limbi intr-un cantec, denumirea caruia se traduce ca „Miere”.

A combinat limba engleza si ucraineana pentru un rezultat frumos, care se numeste „HONEY & МЕД”. Tina vede in aceasta o misiune speciala, si anume extinderea culturala a muzicii ucrainene catre publicul mondial.

Este prima femeie din Republica Moldova care a obtinut medalia de 6 maratoane mondiale majore! Afla povestea Veronicai Gutu Serdta, cea care a adus faima tarii noastre - VIDEO
Aranjamentul a fost lucrat de o echipa de muzicieni ucraineni care au creat magie timp de mai bine de patru luni, iar vocea cantaretei a fost inregistrata din prima. Producator de sunet, autoare de muzica si cuvinte este Tina Karol.

Fosta actrita, model si sotia unui star Baywatch a ajuns sa manance din gunoaie si traieste pe strazi

Filmarile videoclipului au avut loc in Los Angeles. Clipul a fost filmat de regizorul ucrainean Henry Lipatov, care a devenit faimos pentru lucrarile sale cu artisti precum Eminem, Jennifer Lopez, Azealia Banks, 50 Cent, Chris Brown, Linkin Park si multi altii.

Timp de cateva ore piesa si videoclipul au adunat peste 1,2 mii de aprecieri si 306 comentarii.

Articole din aceeasi categorie