13.05.2022
A avut primul sau concert la Bruxelles! Afla ce crede interpreta Sanda Onica despre publicul din diaspora: „Am venit dintr-o calatorie cam lunga care a durat 12 zile” - VIDEO

Interpreta Sanda Onica s-a intors recent dintr-o calatorie. Artista nu a plecat de una singura, ci insotita de iubitul ei Kapushon. Daca a facut o escapada sau a plecat cu treaba inafara tarii, afla intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Sanda a povestit in ce tari a fost si ce a facut acolo. „Am venit dintr-o calatorie cam lunga care a durat 12 zile. Am fost intr-o miscare continua. Am participat la un concert, primul meu concert la Bruxelles. In afara de asta am facut si o calatorie cu masina. Am fost la Budapesta, la Viena, in Germania am vizitat cateva orase si chiar si sate. De asemenea am fost si in cateva orase din Belgia.”, a povestit Sanda Onica.

In escapada pe care a avut-o a fost insotita de iubitul sau, Marin, sau cum este cunoscut publicului, Kapushon. „Impreuna am cantat de asemenea la Bruxelles. A fost primul nostru concert impreuna. Am venit de la concert cu o dispozitie buna pentru ca diaspora este extraordinara. Publicul a fost foarte receptiv.”, a adaugat interpreta.

Chiar daca de meserie este bucatar, muzica este cea care i-a rapit inima! Elena Demirdjean a ridicat in picioare toti juratii de la Romanii au Talent. Ce emotii a avut artista: „Ceea ce vede lumea e putin, ceea ce ramane in spate, stim doar noi” - VIDEO

Recent Sanda Onica a lansat o piesa noua, dar si un videoclip care se numeste „Pe Pamant Moldovenesc”.

„Piesa a fost filmata la un complex turistic. Am gasit acolo o casuta care era amenajata exact cum ne trebuia noua, in stilul acesta. De asemenea am filmat putin si intr-o livada de ciresi care abia inflorise.”, a mentionat interpreta.

Totodata ea a spus ca a fost foarte usor sa lucreze cu copiii deoarece erau doar doi. „Au fost energici si au rezistat pana la final.”

„Ei ma considera tradatoare”. Jurnalista Marina Ovsyannikova a povestit ca si-a pierdut despre oamenii dragi din cauza actiunilor impotriva razboiului: „Fiul meu m-a acuzat, iar mama nu mai vorbeste cu mine...” - FOTO

Prin acest videoclip Sanda a vrut sa trezeasca amintirile fiecarui moldovean. „Trebuie sa pastram traditiile pentru ca asta este cel mai de pret lucru pe care il are poporul nostru..”, a spus in cele din urma tanara.

Articole din aceeasi categorie