05.09.2022
Valentina Nafornita iubeste din nou! Soprana a publicat un videoclip in care se saruta pasional cu un tanar misterios. Afla cine este si cum arata alesul sau - VIDEO

In urma cu mai bine de un an, Valentina Nafornita a divortat de fostul ei sot, Mihail Dogotari. Acum insa, artista se pare ca a anuntat oficial ca este intr-o relatie. De fapt, soprana a publicat un videoclip, in care se saruta pasional cu un barbat. Vezi mai jos cine este noul sau iubit. 

Pe pagina sa oficiala de Instagram, Valentina Nafornita a publicat un filmulet, in care se saruta cu un barbat si pare a fi foarte fericita. 

„Toi Toi Toi pentru aceasta seara. Aici gasesti putina inspiratie”, a mentionat in descrierea videoclipului artista. 

Amintiri din copilarie! Vezi cum arata interpreta Felicia Dunaf acum 20 de ani: „Buchetul mai mare ca mine” - FOTO

Alesul sau este la fel un muzician si il cheama Cristian Spataru. Artistul are 29 de ani si este primul dirijor de orchestra moldovean care a absolvit Universitatea de Muzica si Arte din Viena. Tanarul este originar din Chisinau, a studiat la liceul „Iulia Hasdeu” intr-o clasa cu profil muzical pana la varsta de 15 ani.

Dimineata ei nu incepe cu o cafea! Ella Chistol a trait o experienta de neuitat si a zburat cu un balon cu aer cald: „Mi-a placut experienta” - VIDEO

Valentina Nafornita s-a nascut in Moldova, mai exact, in satul Cuhnesti, raionul Glodeni, acolo unde a si studiat vioara. Peste ani ea a aflat ca nu i se ofera nicio bursa la Conservatorul din Chisinau. A perseverat, din zori pana in noapte, ca intr-un final sa fie admisa la Conservatorul din Bucuresti. De acolo – la masterat, dar si la Opera din capitala Romaniei. La 24 de ani, Valentina Nafornita castiga cel mai prestigios concurs din Marea Britanie, pentru cantaretii lirici din lume, “BBC Singer of the World”. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie