12.07.2022
Superluna din 13 iulie - zi cu puternic impact energetic! Ce este indicat sa facem in aceasta zi, dar si ce e obligatoriu sa evitam - FOTO

Pe 13 iulie va avea loc un fenomen astrologic rar - o superluna in zodia Capricornului. Acest fenomen va afecta evenimentele din urmatoarele saptamani, asa ca in aceasta perioada cel mai bine este sa apelati la stele pentru sfaturi. Vezi in articolul de mai jos ce este bine-venit sa facem, dar si ce ar trbui sa evitam.

O superluna este o perioada in care luna plina se afla la cea mai apropiata distanta de Pamant. Totusi, in acelasi timp, acesta este un fenomen puternic din punct de vedere energetic, care poate avea un impact semnificativ asupra oamenilor. De aceea, in aceasta perioada ar trebui sa luam in consideratie cateva recomandari care vor contribui la un set favorabil de circumstante in viitor.

Lady in red! Vezi cum a fost surprinsa interpreta Natalia Gordienko pe strazile din Paris, dar si anuntul important pe care l-a facut - FOTO/VIDEO

Ce nu este recomandat sa facem

Nu este recomandat sa luati decizii importante: emotiile sunt in crestere, logica scade, atentia nu este activa si, prin urmare, consecintele pot fi imprevizibile.

In plus, ar trebui evitate situatiile de conflict si adunarile mari de oameni.

In superluna, riscul de accidentari si caderi nervoase creste mereu, asa ca fiti extrem de atenti, mai ales la drum lung. 

Maria Ciorici - rasfatata de iubitul ei! Cadoul pe care l-a primit, de ziua sa, a lasat-o fara cuvinte: „Totul abia incepe” - FOTO

Ce trebuie si este bine-venit sa facem

Finalizati in mod favorabil afacerea inceputa de mult si urmati planul. Succesul in tot ceea ce ai inceput deja este garantat. Apa si laptele te vor ajuta sa ai o zi mai linistita: uita-te la apa, viziteaza un lac, bea lapte cald - acestea sunt recomandari simple care nu trebuie subestimate. 

Articole din aceeasi categorie