12.08.2024
A „abandonat” medicina pentru a fi frizer! Ce l-a determinat pe Bogdan Rosko să-și urmeze pasiunea din copilărie - VIDEO

Bogdan Rasko a visat să devină medic stomatolog, însă a fost nevoit să-și schimbe planurile după un accident de mașină. Cum a ales să-și urmeze pasiunea pentru tuns, a povestit tânărul, în cadrul unui podcast cu Olga Manciu.

A plecat acum 10 ani în Marea Britanie, după ce a finalizat studiile unversitare. A visat să devină medic stomatolog, dar un accident i-a dat planurile peste cap. „Am terminat o altă universitate, nu cea de medicină, dar nu am dat licența pentru că mi-am dat seama că nu e ceea ce vreau să fac pe viitor. Visul meu a fost să devin doctor stomatolog, dar înainte să dau examenul la medicină am avut un accident de circulație și nu am mai putut să învăț până la examene. Am dat examenul și am luat o notă apropiată de intrare, dar nu pe care mi-am dorit-o”, a explicat Bogdan. 

A fost victima bullying-ului din cauza kilogramelor pe care le avea, iar acum este model internațional! Povestea Dianei Moldovan: „Puneam genunchierele la glezne pentru a acoperi grosimea” - VIDEO

Nu a fost admis la buget din cauza notelor pe care le-a obținut la examen, a mai spus tânărul: „Contau foarte mult acele 3 luni, am luat 6.75 și am intrat la taxă. Ca să mergi la medicină, trebuie să te pregătești cel puțin un an și jumătate. Eu făceam câte 6 sau 7 ședințe pe săptămână, dacă tot pierdusem foarte mult timp ca sa învăț. Nu a fost ușor, le mulțumesc părinților pentru că au investit bani pentru ore suplimentare”.

„Am zis că nu vreau să stau acasă în acel an, am mers la o altă facultate, iar între timp, să mai încerc să-mi urmez visul. Am avut șansă în anul următor să dau la medicină, dar nu m-am pregătiti atât de mult precum am făcut-o prima dată”, a continuat invitatul podcastului. 

Cumetrie în showbizul moldovenesc! Nicolae Botgros și Anișoara Dabija au organizat o petrecere de zile mari pentru fiica lor, Nicoleta - GALERIE FOTO

Totuși, pasiunea lui de când era mic a fost tunsul: „Pasiunea mea a fost tunsul, pentru că din familie asta am învățat, mama e frizer. Eram în școală când a apărut un tip de frizură, iar un prieten își dorea să se tundă așa. Îmi zicea că poate îl tunde mama mea, atunci am zis că eu pot să o fac, cu toate că nu am pus mâna pe mașină sau foarfecă până atunci”.

„La noi în familie este din generație în generație asta. Pentru început, bunica a practicat această meserie, după care mama și sora, ele au făcut școală de frizerie. Eu și fratele meu am fost influențați”, a adăugat tânărul. 

Accidentul pe care l-a avut a influențat mult alegerea pe care a făcut-o în ceea ce privește cariera lui: „Eu am vrut să devin medic stomatolog, dar cumva accidentul, faptul că mi-am sacrificat mult timpul să învăț, m-a descurajat, astfel, am zis că rămân la prima pasiune, tunsul”.

SURSĂ FOTO: Instagram/ bogdan_rosko

Articole din aceeasi categorie