12.08.2024
Cumetrie în showbizul moldovenesc! Nicolae Botgros și Anișoara Dabija au organizat o petrecere de zile mari pentru fiica lor, Nicoleta - GALERIE FOTO

La data de 10 august 2024, Nicolae Botgros și Anișoara Dabija și-au adunat cei mai dragi prieteni, rude și colegi de breaslă pentru a sărbători cumetria fiicei lor comune, Nicoleta.

La eveniment o fost prezenți artiști precum: Marcel Pavel, Doina Sulac, Doina Arsene, Natalia Proca, Mariana Dobzeu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Ana Maria Stoian, dar și mulți alții.

Cu toate acestea, de la cumetrie a lipsit fiul maestrului, Corneliu Botgros, dar și soția acestuia, Angela.

Nicolae și Anișoara au transformat evenimentul într-un adevărat basm. Decorul tematic, inspirat din povești, a creat o atmosferă regală.

12 august: evenimentele, curiozitățile și personalitățile zilei - FOTO

De asemenea, muzica, selectată cu grijă, a adus un ton elegant serii, iar artiștii invitați au oferit prestații deosebite.

Pe lângă tobogane și animatori, punctul culminant al serii a fost tortul impresionant, creat în forma unui castel, care a completat tema petrecerii.

Anastasia Nichita - despre condițiile de cazare din Satul Olimpic de la Paris: „Și la Tokio au fost așa paturile...” - VIDEO

„Emoții și trăiri atât de sublime dupa petrecerea Nicoletei. Povestea noastră nu ar fi fost atât de frumoasă dacă nu am fi avut oameni profesioniști care ne-au ghidat și au pus atâta suflet... Vă suntem profund recunoscători”, a scris interpreta Anișoara Dabija imediat după petrecere.

SURSĂ FOTO: FACEBOOK

Articole din aceeasi categorie