22.10.2022
5 vedete care nu au copii si motivele pentru care nu au devenit parinti: “Nu am pic de instinct matern”

A avea sau a nu avea copii este o alegere personala si nu ar trebui sa dam nimanui explicatii in legatura cu asta. Insa cand vine vorba de lumea showbizului, fanii si presa tabloida se intreaba de ce vedetele lor preferate nu au copii. Unele au ales sa clarifice totusi acest aspect din viata lor.

Jennifer Aniston

Cele mai multe speculatii pe aceasta tema s-au facut la adresa lui Jennifer Aniston. Vedeta, acum in varsta de 52 de ani, a fost casatorita cu Brad Pitt si Justin Theroux, insa nu a facut copii cu niciunul. Insa, de-a lungul timpului, in presa au aparut mereu zvonuri cum ca ar fi insarcinata. Chiar si cu gemeni!

Cand Emilian Cretu va deveni tatic? Cum raspunde actorul - VIDEO

”Sa fie clar, nu sunt insarcinata. M-am saturat de stirile zilnice despre felul in care arata corpul meu. In fiecare zi, eu si sotul meu suntem agresati de o multime de fotografi care ne asteapta in fata casei doar pentru a obtine o imagine de orice fel, chiar daca asta inseamna sa puna in pericol trecatori ghinionisti care se intampla sa fie pe acolo”, spunea Aniston pe vremea cand era casatorita cu Theroux si nu excludea posibilitatea de a avea un copil. “Cine stie ce ne rezerva viitorul in materie de copii si parteneri”, a spus ea pentru Elle. ”Iar acum, cu toata stiinta si miracolele, putem face lucrurile la alta varsta decat stiam ca se poate”.

 Au trecut cativa ani de atunci si vedeta pare impacata cu gandul ca nu va mai deveni mama. Chiar s-a invatat sa ignore si toate intrebarile pe care le primeste pe aceasta tema. “Le luam foarte personal – ‘Oh, a ales cariera in locul copiilor’ zicea lumea.  Nu aveti idee ce se petrece cu mine personal, medical, de ce nu pot face… pot face copii? Lumea nu stia nimic si m-a ranit foarte tare”, a spus actrita.

Keanu Reeves

La 58 de ani, Keanu Reeves nu are copii si pare impacat cu ideea. Cand avea 36 de ani, a fost la un pas sa fie tata, insa copilul nu a supravietuit nasterii. “E prea tarziu pentru mine. Nu voi avea copii”, spunea actorul in urma cu cativa ani.

Cum i se va schimba viata lui Kate dupa ce devine regina

Helen Mirren

In 2007, cand avea 61 de ani, actrita britanica a fost extrem de sincera: “Nu ma intereseaza acest aspect. Nu am pic de instinct matern. Si nu cred ca sunt asa neobisnuita. Sunt fericita ca nu am copii, dar iubesc copiii”, spunea Helen Mirren.

Sarah Paulson

Sarah Paulson a spus ca nu a facut copii pentru a nu se simti “sfasiata” si pentru a nu avea regrete mai tarziu.

Oprah Winfrey

Desi este intr-o relatie cu partenerul ei de 36 de ani, Oprah nu are copii si nici nu simte vreun regret din aceasta cauza. “Nu as fi fost o mama buna pentru copiii mei. Nu am rabdare”.

Articole din aceeasi categorie