21.10.2022
Cum i se va schimba viata lui Kate dupa ce devine regina

Dupa trecerea in nefiinta a Reginei Elisabeta a II-a, fostul Print de Wales a devenit Regele Marii Britanii, iar ierarhia regala se va schimba din nou cand Coroana va trece de la Charles al III-a la actualul Print William si a sa sotie.

Cand William va devenit rege, Kate Middleton va deveni Regina Consoarta, denumita cel mai probabil Regina Catherine, titlu regal care va veni la pachet cu numeroase avantaje, dar si cu noi responsabilitati. Ce se va intampla cu garderoba lui Catherine, ce obiceiuri va trebui sa respecte si, mai ales, ce schimbari vor aparea in privinta averii sale?

Un nou serial cu Iuliana Beregoi in rolul principal. Afla cand va aparea pe micile ecrane „Doua Inimi”, dar si cine sunt ceilalti actori care vor juca alaturi de ea - FOTO/VIDEO

In primul rand, Kate n-o sa mai trebuiasca sa faca reverente in fata nimanui decat a sotului ei, regele. Si asta pentru ca ea va depasi in rang pe toata lumea, mai putin pe sotul ei. In momentul de fata, Middleton se apleaca in fata „printeselor de sange”, care sunt nascute in familia regala si nu devenite printese prin casnicie, ca ea. Totusi, cand sotul ei este in camera, Kate nu face reverente in fata acestor printese din simplul motiv ca partenerul ei de viata le e superior printeselor de sange.

Odata ce William urca pe tron, e posibil ca Middleton sa preia mantra folosita de Regina Elisabeta a II-a in cele sapte decenii de domnie – „nu te plangi niciodata, nu explici niciodata”. Aceasta atitudine considerate rigida a fost initiata de Regina Mama in 1936, dupa care a fost preluata de Elisabeta a II-a si exista toate sansele ca actuala Printesa de Wales sa o duca mai departe cand va deveni Regina Consoarta.

Britney Spears si sotul sau, Sam Asghari, planuiesc sa devina parinti cat mai curand

Un lucru e cert ca se va petrece in timpul domniei Regelui William – Kate se va trezi in fiecare dimineata cu sunetul cimpoiului sub fereastra. Cimpoierul Suveranului are o misiune clara – aceea de a-l trezi pe monarh in acorduri muzicale in fiecare dimineata din viata lui, in oricare dintre resedintele sale regale s-ar afla. Incepand cu ora 9, timp de 15 minute, cimpoiul se va auzi sub fereastra reginei. Aceasta traditie dateaza inca din 1843 si sunt slabe sanse sa se renunte la asemenea ceas desteptator.

 

Articole din aceeasi categorie