02.11.2023
„3, 2, 1... A venit tata”! Emilian Cretu - imagini induiosatoare alaturi de Alina Stoianov si micuta Mora - FOTO/VIDEO

Recent, actrita Alina Stoianov a nascut o fetita pe nume Mora, iar Emilian Cretu a fost unul dintre primii care a vizitat-o la maternitate. Vezi in articolul de mai jos ce imagini a publicat actorul alaturi de cele doua.

Emilian Cretu a publicat pe pagina sa de Instagram cateva InstaStory-uri in care a aparut alaturi de Alina Stoianov si fetita acesteia, Mora.

Ce este inteligenta artificiala? Afla de la Razvan Tecuceanu cum functioneaza, domenile de utilizare, riscuri si viitorul acesteia - VIDEO

In unul din filmulete acesta a filmat-o pe Alina ce isi tinea in brate micuta, iar Emilian pe fundal a exclamat: „Cine acolo a venit acasa? 3, 2, 1... A venit tata”, Actorul avea in maini cateva pungi cu cadouri pentru micuta Mora, la sfarsitul secventei Emilian i le Alinei, iar aceasta a mentionat: „Multumim, taticu”.

Mai apoi actorul a publicat o imagine cu fetita acoperandu-i fata cu un emoji.

„32! Sunt un om implinit”! Ce surpriza i-a pregatit Marcel Stefanet sotiei sale, Cornelia - FOTO/VIDEO

Intr-o secventa video publicata pe TikTok, actorul a aparut cu micuta in brate plin de entuziasm in fata oglinzii, cantandu-i „Nani, nani”.

In ultima perioada, Emilian Cretu petrece din ce in ce mai mult timp alaturi de actrita Alina Stoianov.

Victoria Rosca, pusa pe sotii! Ce farsa i-a facut lui Ion Juglea - VIDEO

Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Scandalul dintre Ella Chistol si Rodica Untila continua: „Persoana in cauza m-a hartuit permanent” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie