01.11.2023
Scandalul dintre Ella Chistol si Rodica Untila continua: „Persoana in cauza m-a hartuit permanent” - VIDEO

Recent, pe Instagram a aparut un conflict intre bloggeritele Ella Chistol si Rodica Untila. Vezi in articolul de mai jos ce mesaje a mai publicat Rodica.

Rodica Untila a fost deranjata de comentariile internautiilor de pe TikTok si a decis sa apara din nou public pe social media cu un mesaj. „Fetele foarte mari precizari ca sa fie clar! Imi trimiteti mesaje, interpretari absolut gresite”.

Bloggerita a dezvaluit: „Persoana in cauza m-a hartuit permanent si batea apropouri ca eu o copiez in toate, de aici s-a inceput totul! Asta a fost multi ani in urma, eu atunci am vrut sa aleg castigatorii in live si toti intrebau despre situatia data! Din aceasta cauza atunci la emotii a continuat live-ul... Acum dupa ce maxim a inceput sa se inspire de la mine si eu sa primesc mesaje zilnice, am atentionat-o de ceea ce spunea ea candva ca nu e bine sa copiezi. Si pur si simplu de la un mesaj iata rasturnarea de situatie”.

Te trec fiorii! Mark Stam si Adda au lansat versiunea live a hit-ului „Flori” - VIDEO

Dupa care a urmat un InstaStory in care a mentionat: „In viziunea mea mesajul anterior cu explicatia pe care am scris-o sper sa fie ultimul. Am intrat in comentariile de pe TikTok si asta m-a facut sa scriu unele precizari, nu vreau sa deschid din nou subiectul. Credeti-ma ca ma consuma, nu imi este deloc placut si oamenii care s-au adunat la mine pe pagina au fost pentru inspirate, motivatie si pentru alte valori pe care eu le promovez. Sper ca am incheiat, m-am consumat mult in ultima perioada, nici nu m-am gandit ca se va ajunge aici, dar asta este”.

„Sa stiti ca fraza „Cati oamenii atatea si pareri” este una foarte actuala mai ales cand esti in mediu online, cand esti in vizor, cand tu iti deschizi sufletul, casa, gandurile. Multi se pot inspira, insa este un lucru care face diferenta, tu nu ai incaltat papucii acelui om ca sa ai aceleasi emotii si ca sa stii prin ce a trecut ca sa poti pana la urma sa te exprimi, Asa ca unele persoane ar trebui sa concluzioneze de cateva ori inainte de a scrie mesaje mai putin placute”, a spus Rodica pe final.

Tatiana Maxian nu mai sarbatoreste Halloween-ul! Care este motivul - FOTO

Ella Chistol insa nu a venit cu nici un raspuns si a evitat subiectul acesta.

Andreea Bostanica, imagini cu apartamentul sau din Bucuresti! Cum arata locuinta de lux - FOTO

Rodica Untila este o bloggerita cunoscuta din Republica Moldova. Aceasta are adunata o comunitate de aproape 248.000 de oameni, iar zilnic inspira si motiveaza femeile prin outfit-uri, retete, sfaturi de parenting si altele.

Mihaela Chistol, cunoscuta in mediul online ca Ella Chistol, este o bloggerita din Republica Moldova cu o comunitate de 300 de mii de urmaritori. Aceasta este casatorita cu Andrei Chistol si impreuna ei au doua fete, Andreea si Emma.

Articole din aceeasi categorie