02.11.2023
„32! Sunt un om implinit”! Ce surpriza i-a pregatit Marcel Stefanet sotiei sale, Cornelia - FOTO/VIDEO

La data de 2 noiembrie 2024, interpreta Cornelia Stefanet a implinit frumoasa varsta de 32 de ani.

Cu aceasta ocazie, Cornelia a realizat o sedinta foto aniversara, iar cateva dintre fotografii le-a publicat si pe retelele de socializare.

De asemenea, pe contul ei de Facebook, interpreta a lasat si un mesaj in care si-a exprimat recunostinta pentru tot ce s-a intamplat, dar si se intampla in viata ei.

La 75 de ani are o energie debordanta si o extraordinara pofta de viata! Cum se mentine Lidia Botezatu in forma, dar si de ce nu a cantat niciodata la nunti si cumetrii - VIDEO

„32! Iubesc si pretuiesc familia mea, parintii, prietenii, rudele, cumetrii si toti cei care sunt in viata mea, care mai putin, care mai mult, dar in toti acesti ani m-au ajutat sa realizez ca sunt un Om implinit! De 32 ani sunt si am fost asa, sincera, zambitoare, nebunatica, iubitoare, ambitioasa si pur si simplu o fetita. Recunoscatoare lui Dumnezeu, Universului, pentru tot, cu bune si cu rele am ajuns aici si abia astept sa-mi continui calaroria cu toata intelepciunea si bucuria mea”, a scris Cornelia Stefanet.

Totodata, Stefanet a postat pe Instagram o imagine cu surpriza de care a avut parte de ziua ei de nastere.

„La multi ani”, „La multi ani frumosi alaturi de cei dragi”, „La multi ani, Cornelia! Sa fie asa cum iti doresti”, „La multi ani femeie frumoasa”, au fost si cateva dintre felicitarile ce le-a primit Cornelia din partea fanilor ei.

Cornelia Stefanet este o interpreta din Moldova. Aceasta e casatorita cu Marcel Stefanet si impreuna ei reprezinta unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul moldovenesc. Acestia si-au unit destinele in 2011. Sotii o cresc impreuna pe fiica lor, Alexandra.

Ce este inteligenta artificiala? Afla de la Razvan Tecuceanu cum functioneaza, domenile de utilizare, riscuri si viitorul acesteia - VIDEO

Articole din aceeasi categorie