31.08.2022
Meghan Markle acuza Casa Regala de rasism fata de copiii ei! Cum ar fi fost numiti acestia

Potrivit foxnews, Meghan Markle nu a fost dornica sa impartaseasca fotografii cu copiii ei presei britanice dintr-un motiv.

Se pare ca in perioada in care a fost membru activ al familiei regale britanice, ducesa de Sussex trebuia sa furnizeze fotografii cu familia ei catre Royal Rota, grupul de presa care acopera familia regala. Prin urmare, era acum de asteptat sa ofere poze si cu Archie, fiul ei care acum are trei ani.

Cu toate acestea, fosta actrita americana a declarat in articolul de coperta The Cut, preluata de FoxNews: „De ce le-as oferi chiar oamenilor care ii numesc pe copiii mei prin cuvantul cu "N" o fotografie a copiilor mei inainte de a le putea impartasi cu oamenii care imi iubesc copiii? Spune-mi de ce are sens si apoi voi juca acel joc."

O prezentatoare TV din SUA a aparut la MTV Video Music Awards intr-o tinuta de pe Aliexpress - FOTO

Cuvantul cu N la care se refera este "nigger" si este unul consierat cu tendinte vadit rasiste. In limba engleza, cuvantul este o insulta etnica folosita impotriva oamenilor de culoare, in special a afro-americanilor. Deoarece este considerat extrem de ofensator, chiar daca este doar mentionat si nu este folosit ca insulta, este adesea mentionat prin eufemismul „cuvantul N”. De asemenea, poate fi folosit cu un sens mai neutru printre afro-americani, in primul rand ca "nigga" si inseamna negru. 

Edward Sanda si Cleopatra Stratan, detalii nestiute despre casnicia lor. Ce au dezvaluit cei doi: „Ne completam”

Articole din aceeasi categorie