27.06.2022
13 ani de la moartea lui Michael Jackson! Imaginea postata pe retelele sociale de Janet Jackson a starnit comentarii: „Ne lipseste enorm!” - FOTO

Au trecut 13 ani de cand Michael Jackson s-a stins din viata, iar sora lui, Janet Jackson, a facut publica o fotografie in care apare alaturi de fratele ei, starnind astfel numeroase comentarii din partea prietenilor virtuali.

Janet Jackson a marcat implinirea a 13 ani de cand Michael Jackson a murit printr-o fotografie in care apare alaturi de legendarul artist.

Imaginea postata pe retelele sociale de catre sora lui Michael Jackson nu a fost insotita de niciun mesaj, ci doar de un emoji sub forma de inima alba, insa multi dintre fani au reactionat in dreptul ei: „Regele Pop, pentru totdeauna. Va ramane mereu in inimile noastre”, „Ne lipseste foarte tare!”, „Te-a iubit atat de mult!”, au fost cateva dintre comentariile lasate de internauti.

Intr-o lume moderna si normele sunt altele! Afla 13 reguli de eticheta pe care, cu siguranta nu le-ai stiut pana acum

Michael Jackson a murit la varsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, in urma unei intoxicatii grave cu un anestezic puternic utilizat in spitale, pe care starul il folosea la domiciliu, cu complicitatea medicului Conrad Murray, in perioada in care artistul american se afla la Los Angeles si efectua repetitii intense pentru ultimul sau turneu din cariera, intitulat „This Is It Tour”, care ar fi trebuit sa debuteze in iulie 2009 la Londra.

Medicul personal al cantaretului, Conrad Murray, a fost gasit vinovat de omucidere involuntara si a fost condamnat la patru ani de inchisoare. El a fost eliberat in octombrie 2013, dupa ce a petrecut aproape doi ani in inchisoare.

La inceputul anului, Janet Jackson a vorbit despre fratele ei, regretatul Michael Jackson, dezvaluind ca acesta a criticat-o mult timp din cauza greutatii sale, numind-o „porc” sau „vaca”.

Jennifer Lawrence si sotul ei planuiesc sa-si procure o casa noua! Cat sunt gata sa scoata din buzunar vedetele pentru viitoarea lor locuinta

„Au fost dati cand Mike obisnuia sa ma necajeasca punandu-mi diferite porecle. Porc, cal, vaca. Cu siguranta ar rade de acele vremuri, asa cum fac si eu acum, insa, cumva, vorbele lui m-au ranit. Stima de sine a avut de suferit.”, a explicat ea, potrivit Metro.

„Cand cineva iti spune ca esti prea grasa, cu siguranta te afecteaza.”, a mai spus ea, potrivit Metro. 

Articole din aceeasi categorie