27.06.2022
Jennifer Lawrence si sotul ei planuiesc sa-si procure o casa noua! Cat sunt gata sa scoata din buzunar vedetele pentru viitoarea lor locuinta

In aceasta iarna, Jennifer Lawrence si Cooke Maroney au devenit parinti pentru prima data.

Potrivit Hollywood Life, actrita americana in varsta de 31 de ani a pornit impreuna cu sotul ei in cautarea unei locuinte perfecte in Los Angeles. Cuplul a fost deja sa vada casa regizorului de film germano-american Ernst Lubitsch.

Mosia a fost construita in 1934 si in stil spaniol. Are cinci dormitoare, opt bai si o bucatarie mare. Locuinta costa 20 de milioane de dolari.

Familia Carnat - vacanta de neuitat la mare! Chiar daca sunt 10 persoane, au luat cu ei doar o valiza - VIDEO

In timp ce a vizitat resedinta, tanara mama era imbracata intr-o camasa alba si pantaloni scurti, albastri inchis. Intre timp, sotul actritei a ales sa poarte un tricou alb si pantaloni.

Fericire fara margini! Interpreta Sasha Letty a nascut o fetita perfect sanatoasa. Vezi ce a marturisit interpreta despre prima sa nastere, dar si pozele exclusive cu micuta - FOTO/VIDEO

Cooke Maroney si Jennifer Lawrence s-au casatorit in 2019, dupa un an de relatie. La inceputul anului 2022, cei doi au devenit parinti pentru prima data.

Articole din aceeasi categorie