03.06.2022
Sarah Jessica Parker spune lucrurilor pe nume. Afla de ce Kim Cattrall nu s-a filmat in continuarea serialului „Sex and the City”

Au existat zvonuri in presa internationala despre faptul ca, Kim Cattrall, care a interpretat-o ​​pe Samantha Jones a refuzat sa participe in a treia parte a filmului din cauza unor dezacorduri constante cu Sarah Jessica Parker.

Cu toate acestea, Kim insasi a declarat recent ca a decis sa nu participe la cel de-al treilea spin-off al francizei, deoarece si-a dat seama ca povestea a devenit depasita. „Este o mare intelepciune sa stii cand este suficient.”, a spus actrita.

Dar Sarah Jessica Parker are propria ei versiune. Potrivit vedetei, producatorii au refuzat-o pe Kim Cattrall pentru ca nu au fost de acord cu cerintele ei. „La studio, cand urma sa filmam cel de-al treilea film, ea a cerut niste lucruri pe care organizatorii nu le-au putut face.”, a spus vedeta.

Sarah a spus de asemenea ca Cattrall „a adus o contributie imensa” la succesul serialului si filmelor Sex and the City. Cu toate acestea, producatorii au decis sa nu o invite la continuarea francizei pentru ca ea mentionase demult ca nu se va intoarce la acest proiect.

Cu siguranta nu ai mai auzit o piesa folclorica despre TikTok. Interpreta Ariana Boldurescu a lansat melodia „Ca in clipuri de TikTok”. Vezi cat de bine suna aceasta - VIDEO

Sarah a remarcat inca o data ca nu s-a certat cu nimeni de pe platou. „Nu am rostit niciodata in viata mea cuvinte urate impotriva cuiva. Nu au existat dispute publice, discutii, conversatii sau acuzatii din partea mea sau a oricarei alte persoane. Nu as face asta…”, a spus actrita. 

Au revenit in Moldova cu medalia Aur de la Campionatul Mondial de Dans! Vezi ce emotii au avut micutele dansatoare si cat de fericite sunt pentru ca au putut invinge toate tarile participante: „Cand am auzit ca am locul I, am inceput sa plang tare” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie