28.05.2022
Valeria Turcan si-a uimit urmaritorii virtuali cu o noua schimbare de look. Vezi cat de bine arata bloggerita - FOTO

Valeria Turcan este unul dintre cei mai cunoscuti food bloggeri din Republica Moldova. Recent tanara a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie in care poarta una din perucile actorului Emilian Cretu.

Aproape blonda si cu tunsoare bob, Valeria arata fericita si plina de viata. „NEW LOOK”, a scris bloggerita in descrierea imaginii.

„Wow!!! Iti sta extraordinar de bine!”, „Foarte frumos”, „Nemaipomenit de frumoasa, foarte buna idee”, „Ce transformare frumoasa”, „Peruca lui Emilian este bine-venita in tinuta ta de astazi”, au scris internautii despre noua „schimbare de look”.

Smiley si Gina Pistol au iesit cu fetita lor in public! Imagine rara cu micuta Josephine - FOTO

Intr-un instastory tanara a accentuat faptul ca peruca este al actorului Emilian Cretu: „Am incercat peruca lui Emilian Cretu si ma bucur ca va place. O sa ma gandesc la asa un look.”

Valeria Turcan este una din cele mai cunoscute bloggerite din Moldova avand o comunitate de peste 130 de mii de urmaritori pe Instagram.

Cristina Ciobanasu, replica neasteptata pentru Vlad Gherman, fostul iubit. Afla ce a spus actrita: „Va rog frumos sa ii spuneti ca...”

Articole din aceeasi categorie