06.12.2022
10 ani de momente unice la „O Seara Perfecta”! Ce isi amintesc invitatii emisiunii despre provocari, farse sau interviuri, puse la cale de reporteri in toti acesti ani: „Am mancat si viermi, si gaze si ce nu am mai facut” - VIDEO

In 10 ani, atat echipa emisiunii cat si invitatii au reusit sa adune o multime de amintiri frumoase traite la „O seara perfecta”. Provocari, farse, interviuri, le-au facut impreuna si tot impreuna si le-au amintit la aniversare. Care a fost cel mai drag moment al invitatilor trait la „O seara perfecta”, afla din reportajul ce urmeaza. 

La cei 10 ani de „O seara perfecta”, artistii din Republica Moldova au rascolit cele mai frumoase amintiri pe care le-au trait alaturi de echipa emisiunii. 

„Cand am fost eu prezentatoare, cand am prezentat eu cred ca a fost cel mai frumos moment de la O Seara Perfecta, pentru ca am avut si eu o experienta noua. A fost foarte emotionant, nu a fost greu, a fost foarte distractiv si echipa a fost atat de prietenoasa. A fost frumos”, Iuliana Beregoi, interpreta. 

„Cea mai frumoasa amintire - atunci cand m-ati facut pe mine Elvis Presley si am mers sa impart martisoare in centrul capitalei. Cand am fost cu voi la filmari, cu mamaliga. Toate interviurile sunt interesante, mai ales atunci cand Anisoara iti pune casti si iti zice sa ghicesti ce-ti spune ea”, Igor Cuciuc, interpret. 

S-a dat start campaniei Daruiesti si Castigi la PRO TV! Afla de la Valeria Capra povestile celor 3 familii care vor fi ajutate in acest an: „Avem cazuri ale unor oameni care lupta cu indarjire pentru viata” - VIDEO

„Cele mai interesante momente au fost la pescuit cu Lorena Bogza, cu Zinaida Julea, cu echipa PRO TV, cand am prins cel mai mare peste din viata mea. Mai mare nu am prins”, Vasile Advahov, instrumentist. 

Echipa emisiunii a fost alaturi de invitatii lor la cele mai importante evenimente din viata lor si au creat amintiri impreuna.

„Aveti un rating nebun, de aia suntem acolo cu mare placere. Ne plac comentariile de pe pagina voastra, provocarile voastre, pentru ca am mancat si viermi, si gaze si ce nu am mai facut la voi. Si am gatit, si am nascut copii, si i-am crescut, i-am externat. Absolut totul, in mare parte, s-a intamplat cu voi”, Tatiana Heghea, interpreta. 

Magia sarbatorilor de iarna pe retelele de socializare! Vezi cum si-au decorat pomii de Craciun Gabriella Damir, Ionel Istrati, Anastasia Fotachi si alte vedete de la noi - FOTO/VIDEO

Cu unii au ras, au facut farse si le-au aflat secretele, momente pe care acum invitatii si le amintesc cu drag. 

„Vrei sa iti amintesc cand m-ati speriat cu gandacii ceea, cand m-am speriat de m-am facut uda toata? Si tot asta a fost facut live. Sau cand i-am facut lui Anatolie Melnic o farsa si m-a injurat in direct. Vreti sa va amintesc de toate aceste momente?”, Dianna Rotaru, prezentatoare PRO TV. 

„Foarte multe interviuri haioase, in rolul principal cu Alexandra Stefanet. Cele mai multe secrete aici le-a zis, la O Seara Perfecta. Amintiri frumoase, amintiri unice, pentru ca si voi sunteti deosebiti si atunci cand se aduna oameni buni, nu are cum sa nu iasa ceva frumos”, Cornelia Stefanet, interpreta.

Pentru unii cele mai fumoase amintiri au fost in platoul serile pefecte alaturi de Anisoara Loghin.

„O Seara Perfecta este una dintre primele mele emisiuni. De fiecare data cand merg acolo am foarte mari emotii. Imi place ca de obicei gazda este foarte calda, cu intrebari comode, poti sa fii liber, poti sa fii tu”, Victoria Rosca, actrita. 

„Toate serile in care am fost invitati, ne-am simtit bine, toate au fost destul de haioase, am cantat si la chitara si muzica usoara. Ne-am simtit bine”, Ion Razza, interpret. 

Pe urmele tatalui sau! Fiul lui Radu Sirbu si-a facut debutul in domeniul muzical. Vezi videoclipul noii melodii, unde interpretul apare alaturi de sotia si copiii sai - VIDEO

Au trait clipe frumoase si fostii colegi ai emisiunii.

„Cel mai amuzant a fost primul meu live. Am povestit despre el de nenumarate ori. Aveam un pahar gol in mana si tot saream pentru ca imi era frig si Rodica din regie, producatoarea emisiunii, se temea sa nu scap cafeaua peste mine, dar de fapt el era gol. Am vorbit singura, vorbeam cu copacii, pentru ca niciun om nu vroia sa vorbeasca cu mine si eram foarte emotionata si vorbeam la fel de repede ca si acum”, Iuliana Maranciuc, prezentatoare PRO TV. 

„Foarte multe au fost. Atat de multe filmari, atat de multi oameni pe care ma reusit sa-i cunoastem, sa-i intervievam. A fost o perioada frumoasa, de care imi aduc aminte cu drag, cu nostalgie”, Valeria Capra, prezentatoare PRO TV. 

Articole din aceeasi categorie