21.11.2023
Zodiile care nu stiu ce isi doresc de la o relatie si se simt nemultumite mereu

Arunca o privire la aceasta lista si afla daca si zodia ta se numara printre cele care nu se simt pe deplin multumite in relatii.

Diferitele experiente pe care le intalnim in relatii, fie ca acestea ne aduc bucurie sau tristete, ne dau ocazia sa descoperim pe cont propriu ce anume nu putem accepta de la un partener si ce ne dorim pe mai departe in plan amoros. Cateva zodii sunt urmarite constant de acel sentiment de nemultumire intr-o relatie pentru ca au asteptari mult prea mari si care nu pot fi indeplinite.

Fecioara

Nu ne asteptam sa nu le gasim in aceasta categorie si pe Fecioare. Ele sunt intr-o continua dezvoltare personala si nu ar putea fi intr-o relatie cu un om care nu isi doreste sa evolueze si care nu se preocupa de aceasta latura. In cuplu, sunt tot timpul nemultumite si cauta altceva la un partener, insa, nici ele nu stiu cu exactitate ce anume. Din acest motiv, o perioada in care sa fie singure, in care sa isi aseze gandurile si sa reflecteze asupra viitorului lor amoros ar fi o idee buna.

A spus DA! Cum a fost ceruta in casatorie Olga Verbitchi: „Sunt alaturi de marea mea iubire” - FOTO/VIDEO

Balanta

Balantele niciodata nu vor accepta sa faca multe compromisuri, chiar daca la mijloc este vorba despre fericirea lor. Prefera sa astepte sa apara persoana potrivita in viata lor si ulterior sa se gandeasca la o posibila relatie. Au o personalitate incantatoare si mereu sunt dispuse sa te faca sa te simti bine si sa zambesti. Asteptarile pe care le au de la un viitor partener nu sunt deloc realiste si considera ca daca ar accepta sa fie intr-o relatie doar de dragul de a face cuiva pe plac, s-ar simti tradate.

Andreea Cuciuc si Oleg Spinu au sarbatorit balul bobocilor! Ce emotii au trait, dar si pe ce loc s-au clasat - VIDEO

Capricorn

Capricornii au un stil de viata activ, sunt mereu implicati in diverse proiecte si pleaca des in interes de serviciu. La capitolul sentimental, se asteapta sa intalneasca pe cineva dispus sa fie intr-o relatie la distanta si sa accepte aceasta provocare, insa, trebuie sa fie constienti de faptul ca nu este tocmai usor. Isi imagineaza ca vor cunoaste o persoana care sa fie deschisa sa le acorde libertatea de care au nevoie pentru a se dezvolta din punct de vedere profesional si care sa ii sustina in aceasta directie.

Articole din aceeasi categorie