11.05.2022
Zodiile care isi cer scuze imediat dupa o cearta cu partenerul de cuplu

Aceste semne zodiacale trec foarte repede peste un moment tensionat pe care il au cu partenerul de cuplu.

In orice cuplu apar si conflicte, dar conteaza cum anume sa le gestionam, astfel incat sa nu le lasam sa ne afecteze relatia. Daca unii oameni nu fac deloc primul pas spre impacare, altii nu stau deloc pe ganduri si isi cer scuze foarte repede.

Fiecare dintre noi trateaza in mod diferit o cearta. Unele persoane au tendinta de a-si ierta foarte repede partenerul de cuplu si gasesc o rezolvare, indiferent de conflictul pe care l-ar avea cu acesta, fara sa resimta vreo urma de ranchiuna. Iata care sunt semnele zodiacale care isi cer iertare foarte repede dupa o cearta.

Isi doreste o masina si munceste pentru a-si indeplini acest vis! Interpreta Vlada Botan a povestit care sunt principalele ei surse de venit - VIDEO

Gemeni

Gemenii au un scop precis atunci cand isi cer iertare dupa o cearta. Mai exact, vor ca reputatia lor sa nu aiba de suferit de pe urma unui conflict, asa ca sunt dispusi sa faca orice fel de compromisuri. Ar trebui sa fii atenta atunci cand isi prezinta scuzele si la reactiile lor pentru ca vor face asta, chiar daca nu cred cu adevarat in ceea ce spun.

Rac

Racii evita pe cat posibil orice fel de controversa. Nu le place deloc ideea de a se certa, iar pentru ei rezolvarea oricarui conflict consta in comunicare. Dar, mai sunt si situatii, care nu depind neaparat de ei, in care se cearta. Insa, isi vor cere iertare foarte repede, in special cand este vorba despre o discutie aprinsa in cuplu pentru ca nu isi doresc ca acest lucru sa le afecteze relatia.

Taur

Taurii nu pornesc aproape niciodata o cearta. Chiar daca sunt foarte incapatanati si isi sustin pana la capat punctul de vedere, o fac intr-un mod extrem de calm, fara sa se enerveze. Cand apar conflicte cu partenerul de cuplu, nu se gandesc de doua ori inainte de a-si cere scuze, ci pur si simplu fac asta pentru ca asa simt. Vor sa aiba o relatie armonioasa, sanatoasa si discuta cu persoana iubita orice problema ar avea.

Ai fost vreodata speriat de viitor? Psihologul Sanda Diviricean iti explica cum te poti conecta cu interiorul tau si sa intelegi ce se ascunde in spatele gandurilor tale: „Nu poti intelege cu mintea ce iti place..” - VIDEO

Balanta

Balantele sunt foarte atente la ceea ce spun cand sunt in mijlocul unui conflict in relatia de cuplu. Isi aleg cu grija cuvintele pentru ca nu vor sa isi supere sau deranjeze partenerul. Desi parerea lor poate fi diferita, ajung in cele din urma sa lase de la ele pentru ca isi doresc sa puna capat unei discutii care nu va aduce niciun beneficiu nimanui.

Articole din aceeasi categorie