11.05.2022
Isi doreste o masina si munceste pentru a-si indeplini acest vis! Interpreta Vlada Botan a povestit care sunt principalele ei surse de venit - VIDEO

Viseaza la propria masina, face si scoala auto, iar pana se urca la volan, se plimba cu trotineta electrica. Acest mijloc de transport a cucerit-o pe Vlada Botan mai ales ca care o multime de beneficii. Intr-un reportaj marca O Seara Perfecta afla de ce ii place interpretei sa mearga cu trotineta.

„Anul trecut le-am descoperit si cred ca vreo doua luni mergeam incontinuu pe ele. Cu ele ajungeam mai repede decat cu taxi-ul. Nici macar nu sunt ambuteiaje asa. Dar trebuie sa fim atenti deoarece stiu ca au fost foarte multe accidente cu ele. E tare distractiv totusi.”, a povestit Vlada Botan.

Pana isi va lua permisul interpreta a decis ca trotineta este cea mai buna solutie pentru a ajunge rapid la o animita destinatie. Cu toate acestea, ea isi doreste foarte mult sa-si procure o masina. „Este si normal ca imi doresc o masina pentru ca am un regim foarte plin, dar vedem cat de bravo o sa fiu si cat de mult o sa pot economisi pentru ca eu sunt fata si tare mult cheltui. Cheltui pe haine, imi place sa mananc gustos, unghii, cosmetolog, toate procedurile necesare pentru o fata.”

Republica Moldova s-a calificat in finala Eurovision! Zdob si Zdub si fratii Advahov au reusit sa faca senzatie pe scena si sa obtina atentie sporita de la presa straina. Vezi ce au scris cei de la BBC despre show-ul reprezentantilor nostri: „Ei sunt..” - FOTO/VIDEO

Vlada a povestit si care este principala sa sursa de venit. „Sunt creatoare de continut, mai si cant, creez diferite proiecte penru anumite brand-uri. Am colaborari de lunga durata cu diferite companii de la noi din Moldova.”

De la 14 ani a inceput sa-si faca primii bani, iar acum poate spune ca este independenta financiar. „Acum pot sa spun ca am un profit stabil. Parintii cred ca se mandresc cu mine. Niciodata nu m-am gandit ca o sa-mi placa atat de mult sa lucrez.”

Inima interpretei este inca libera dupa cum a povestit ea. „Pe mine este foarte complicat sa ma cuceresti. Cineva care sa-mi atinga inima inca nu este. Nici nu sunt axata acum pe asta.”

Vrei sa calatoresti profitand de cele mai fierbinti oferte? Managerul in vanzari Artiom Neaga iti spune in ce tara poti vizita achitand doar 150 de euro pentru o saptamana - VIDEO

Pentru ca cineva sa reuseasca s-o cucereasca este necesar ca barbatul sa fie mai puternic decat ea din toate punctele de vedere. „Eu sunt o fata foarte puternica si trebuie sa am langa mine pe cineva si mai puternic pentru ca el sa se simta bine in prezenta mea.”

Articole din aceeasi categorie