16.09.2023
Zodii care nu vor sa fie cerute in casatorie intr-un mod spectaculos

Aceste zodii prefera sa fie cerute in casatorie in intimitate, departe de ochii curiosilor.

Daca iti doresti sa te casatoresti, probabil ca iti imaginezi cum anume va decurge cererea. In timp ce sunt persoane care viseaza la o cerere in casatorie impresionanta, eventual intr-o tara straina sau la o cina romantica intr-un restaurant aparte, sunt si oameni care prefera discretia si ar vrea ca momentul sa aiba loc intr-un context relaxat si cat mai ferit de atentia altora.

Afla daca zodia ta se afla printre cele care nu se asteapta deloc sa fie cerute in casatorie intr-un mod inedit sau spectaculos. 

Scorpion

Sub nicio forma Scorpionii nu vor sa fie ceruti in casatorie in public. Considera ca o astfel de propunere trebuie sa aiba loc in intimitate, dincolo de ochii celorlalti. Acesti nativi obisnuiesc sa fie foarte atenti ca aspectele personale din viata lor sa nu fie aflate de altii si ei sunt cei care hotarasc ce anume ajunge mai departe. Acorda importanta limitelor pe care si le stabilesc si nu vor ca acestea sa fie incalcate. Se asteapta sa fie o cerere in casatorie scurta, dar la obiect.

Kate Winslet, mai frumoasa decat pe vremea cand juca in Titanic, la 47 de ani. Cum a aparut la un eveniment - FOTO

Capricorn

Chiar daca nativii Capricorn au un stil de viata extravagant si le place ideea de a fi in lumina reflectoarelor, cand vine vorba de viata personala, vor sa pastreze discretia. Daca se va intampla sa fie ceruti in casatorie, ar vrea ca momentul sa fie atent pregatit, dar sa nu fie inconjurati de prieteni sau de familie, ci doar de persoana iubita. Iar daca va avea loc acest moment in viata lor, nu il vor dezvalui imediat celorlalti si vor astepta ceva timp pana cand vor face anuntul.

Horoscop 16 septembrie 2023. Schimbari majore in dragoste. O zodie ar putea incheia relatia de iubire

Varsator

Varsatorii nu au absolut nici o temere cand vine vorba de exprimarea sentimentelor in fata celorlalti. Atunci cand iubesc, o spun clar si raspicat si fac o multime de gesturi pentru persoana iubita. Desi pare ca ar vrea sa fie ceruti in casatorie intr-un mod inedit sau intr-o locatie fabuloasa, nu au astfel de asteptari deloc si ar prefera ca momentul acesta sa aiba loc in intimitatea cuplului lor. Considera ca daca ar fi in public cererea in casatorie, s-ar simti destul de jenati, iar reactia ar fi pe masura.

Articole din aceeasi categorie