09.07.2024
Zodia care îți va frânge inima în această vară

Sunt multe motive pentru care o poveste de dragoste se poate sfârși, dar nu trebuie să fii dezamăgită, ci mai degrabă să înveți ceva din acea relație.

Atunci când suntem într-o relație amoroasă, fie că vorbim despre o iubire de-o vară, nu ne gândim că partenerul ne-ar putea frânge inima. Însă, atunci când analizezi mai bine situația, îți dai seama că de fapt voi nici măcar nu sunteți compatibili.

Adevărul este că nu poți găsi partenerul perfect deoarece el nu există, ci mai degrabă îl poți găsi pe cel potrivit pentru tine și cu care împărtășești aceleași idealuri. Însă, dacă te întrebai care este semnul zodiacal alături de care nu ar trebui să ai o relație în această vară, citește în continuare și află care este cel cu care nu te potrivești în nicio privință:

1. Berbec – Rac

Berbecii vor fi dezamăgiți de Raci deoarece nu se potrivesc. Berbecii nu își arată emoțiile față de persoana iubită, în timp ce Racii sunt extrem de sinceri și nu le este teamă să își dezvăluie latura vulnerabilă. Racii nu sunt cunoscuți drept cei care îți vor frânge inima, însă dacă văd că relația nu funcționează, nu vor ezita să facă asta.

2. Taur – Fecioară

Ai putea crede că aceste două zodii au o mulțime de lucruri în comun, însă nu este chiar așa. Taurii vor să aibă parte de liniște și nu sunt obișnuiți să urmeze reguli, iar Fecioarele sunt extrem de organizate și distante, iar asta îi determină pe Tauri să creadă că nu vor să se implice într-o relație. În plus, Taurii vor lua destul de personal această respingere din partea Fecioarelor.

3. Gemeni – Leu

Gemenii și Leii își urmăresc mereu interesul și nu se gândesc atât de des și la ceilalți. Își doresc să aibă parte de atenție, fiind și motivul pentru care Gemenii se vor lăsa cuceriți de Lei. Însă, cu timpul, aceste zodii își vor da seama că nu își pot oferi validarea și nevoia de atenție de care au nevoie.

4. Rac – Vărsător

Racii sunt cunoscuți pentru latura lor emoțională și sensibilă, iar Vărsătorilor le este destul de greu să se apropie de cineva. Relația lor va fi destul de complicată deoarece nu sunt dispuși să facă anumite compromisuri și au o personalitate destul de puternică.

5. Leu – Scorpion

Leii adoră să fie sufletul petrecerii și, oriunde merg, reușesc să se distreze și să se împrietenească ușor cu oricine. Însă, Scorpionii vor să aibă parte de liniște și să nu fie atât de mult observați de cei din jur. Atitudinea Leilor îi vor face pe Scorpioni să fie mereu geloși și suspicioși că ar putea să fie înșelați.

Iuliana Beregoi a lansat piesa „Parte din mine”. Cum sună noua melodie a interpretei: „Te-am tatuat în stele, pe inimă, sub piele” - VIDEO

6. Fecioară – Săgetător

Aceste două semne zodiacale nu se potrivesc deloc. Fecioarele sunt perfecționiste, iar Săgetătorii se lasă mai mult ghidați de intuiție. În timp ce Săgetătorii vor să aibă parte de aventură, Fecioarele au un stil de viață mult mai liniștit.

7. Balanță – Gemeni

Balanțele se pot simți confuze din cauza felului de a fi al Gemenilor deoarece mereu sunt imprevizibili. Cu greu își vor da seama care sunt de fapt sentimentele reale pe care Gemenii le au, iar lipsa comunicării va avea efecte negative în relația lor.

8. Scorpion – Leu

Scorpionii sunt pasionali și implicați într-o relație amoroasă. Ei pot deveni geloși foarte ușor, iar felul deschis al Leilor nu face decât să alimenteze gelozia Scorpionilor. Își doresc să dețină controlul într-o relație, iar Leii vor să fie mult mai liberi.

9. Săgetător – Capricorn

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru faptul că nu urmează reguli, iar Capricornii sunt total opusul din acest punct de vedere. Săgetătorii au simțul umorului dezvoltat și uneori pot părea imaturi, în vreme ce Capricornii sunt mult mai serioși și nu par să tolereze un partener care nu este implicat în relație.

Poți slăbi până la 6 kilograme în doar 10 zile! Antrenoarea Mihaela Cavcaliuc știe secretul: „Eliminăm grăsimea de pe corp fără suplimente, fără sport” - VIDEO

10. Capricorn – Pești

Capricornii sunt foarte ambițioși și știu foarte bine ceea ce își doresc de la viață. În această privință, Peștii sunt mult mai visători și trăiesc în propria lor realitate. Capricornii nu își arată așa des sentimentele și afecțiunea și asta îi va îndepărta pe Pești și mai mult.

11. Vărsător – Rac

Într-o relație, Vărsătorii au nevoie de spațiu, iar Racii vor să petreacă foarte mult timp cu partenerul. În același timp, Racii vor să primească în mod constant dovezi de iubire din partea partenerului și Vărsătorii vorbesc rar despre emoțiile lor.

12. Pești – Fecioară

Uneori, Fecioarele pot fi extrem de analitice, fiind atât apreciate, cât și criticate de cei din jur pentru asta. Peștii vor să aibă parte de romantism în relație și sunt dispuși să facă orice pentru asta, însă Fecioarele sunt mult mai distante și reținute.

Articole din aceeasi categorie