17.03.2023
Top 5 zodii cu care nu ar trebui sa te casatoresti! Afla care sunt motivele

Influentele care tin de fiecare constelatie pot fi simtite in caracterul fiecarui nativ al zodiacului. Astazi iti vom dezvalui care sunt cei mai nepotriviti barbati in calitate de soti din intregul zodiac si de ce ar trebui sa stai departe de acestia.

Zodiile cu care nu ar trebui sa te casatoresti:

Barbatul BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Barbatul Berbec nu poate fi sotul perfect pentru ca este extrem de incapatanat si cateodata poate avea crize de furie care pot duce la agresivitate. In cea mai mare parte a timpului, barbatul Berbec are nevoie de o femeie pe care sa o poata tine sub control strans.

Barbatul GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Nimeni nu spune ca nativul Gemeni este un sot rau, insa el nu este nici unul bun. El este acel barbat care fuge de responsabilitati si cel care prefera sa isi lase partenera sa se ocupe de tot. Nu poti conta pe el atunci cand vine vorba de probleme serioase, si, in plus, te va scoate din minti cu glumele sale, majoritatea proaste.

Cele 5 zodii care mint cel mai bine

Barbatul BALANTA (23 septembrie – 23 octombrie)

El este un pierde-vara. Acesta ar fi cel mai potrivit cuvant pentru a-l caracteriza pe barbatul Balanta. Desi are potential pentru a ajunge departe, natura lui este prea boema, relaxata si fara griji pentru a lua atitudine. Numai o femeie foarte puternica il poate aduce pe drumul drept, dar exista si posibilitatea ca el sa se sperie si sa se indeparteze.

Barbatul CAPRICORN (24 decembrie – 20 ianuarie)

Barbatul Capricorn are impresia ca intreaga lume se invarte in jurul siu si se asteapta ca sotia lui sa ii indeplineasca toate poftele exact atunci cand si le exprima. Este un barbat egocentric si chiar lenes, dar stie cum sa pastreze aparentele pentru ca toata lumea din jurul sau sa creada ca el chiar munceste.

Barbatul VARSATOR (21 ianuarie – 18 februarie)

Are caracterul unui artist neinteles, asa ca este greu sa incerci sa construiesti un camin cu el. Daca ar fi dupa el, ati trai intr-o rulota pe o plaja parasita, nefacand practic nimic cat e ziua de lunga. Este ca un adolescent, asa ca este greu sa il convingi sa munceasca sau sa trateze lucrurile cu seriozitate.

Aceste 3 zodii isi vor gasi marea dragoste in 2023

Articole din aceeasi categorie