25.09.2022
TOP 5 zodii cu care n-ar trebui sa te certi niciodata

Fiecare zodie are propriile trasaturi, propriile calitati si defecte, insa, dintre toate, se stie ca zodia Scorpion este cea cu care nu trebuie sa te certi niciodata.

Se stie, de asemenea, ca vorbele nu sunt intotdeauna adevarate si ca, atunci cand vine vorba de persoanele cu care nu vrei sa te certi, Scorpionul iti va fi mai degraba un aliat, nu dusman.

Reputatia de zodie „rea” a Scorpionului vine din vibe-ul „sexy, vicios, periculos” pe care il transmite. Singurul motiv pentru care n-ai vrea sa te certi cu un Scorpion este efectul de dupa cearta, mai exact faptul ca exista sansa ca acesta sa vrea razbunare daca pierde „lupta”.

Atunci cand vine vorba de atacuri verbale, urmatoarele zodii sunt cele cu care ar trebui sa eviti cearta:

Berbec

Pur si simplu, nu o face. Nici nu incerca. Nu conteaza daca au dreptate sau nu, Berbecii sunt luptatori adevarati, iar lupta pe care o duc este de obicei alimentata cu furie si agresivitate. Cand te certi cu un Berbec, te certi cu ego-ul in persoana. Iar acest ego nu va ceda prea usor. Berbecii sunt persoane inteligente, dar jocul lor nu este niciodata curat.

Balanta

Te gandesti sa te certi cu o Balanta? Fara nicio indoiala, ai sa pierzi, pur si simplu pentru ca acestea sunt „echipate” cu un mecanism de supravietuire ce nu le va permite sa isi arate intreaga putere, astfel ca ele tind sa aiba un comportament pasiv-agresiv. Te vor invinge, si o vor face cu zambetul pe buze. Balantelor nu le place sa se certe. Si nu o vor face. Te vor asculta si vor zambi in timp ce tu te vei certa din rasputeri.

Nicole Scherzinger, accident vestimentar pe strada in New York. Rochia cazuta pe umeri i-a jucat feste - FOTO

Leu

Ei bine, era de asteptat. Leii nu suporta sa greseasca. Si in cazul lor, problema este mandria. Este adevarat ce se spune, Leii sunt egomaniacii zodiacului, isi doresc sa fie in centrul atentiei si au mereu dreptate. Daca planuiesti o cearta cu un Leu, trebuie sa stii ca acesta te va manipula, atat pe tine cat si cuvintele tale, si te va face sa te simti prost pentru simplul fapt ca le-ai spus.

Fecioara

Cine s-ar fi asteptat la asta? O Fecioara, cel mai probabil. Fecioarele, perfectionistele, vad perfectiunea doar in ceea ce considera ele. Insa, de multe ori, ceea ce cred ele s-ar putea sa nu aiba legatura cu realitatea, cel putin nu cu realitatea ta. Cu toate acestea, Fecioarele au o multime de argumente si nu dau inapoi cand e momentul sa le spuna. De ce nu e bine sa te certi cu o Fecioara? Ele considera ca te stiu mai bine decat te stii tu pe tine. Poti sa te pui cu asta? In loc sa incerci, cand vine vorba de cearta cu o Fecioara, mai bine zambesti, dai din cap si astepti sa se opreasca din vorbit.

Gemeni

Gemenii vor sa salveze lumea. Atitudinea lor lasa impresia ca isi doresc sa fie buni si sa faca bine tuturor. Asta, bineinteles, daca esti in totalitate de acord cu ei. Ei nu se cearta, ei te „salveaza”. Este de datoria lor sa te faca sa vezi lucrurile cum trebuie, chiar daca felul in care tu le vezi este perfect. Nu este nimic mai enervant decat o persoana care crede ca stie ceea ce este bine pentru tine, fara ca macar sa ia in considerare faptul ca tu stii asta cel mai bine. Daca vrei sa simti ca nimic din ceea ce stii tu nu este in regula, cearta-te cu un nativ Gemeni. Vei observa ca ei nu te asculta, ci doar incearca sa treaca un nume in plus pe lista de persoane pe care le-a salvat.

Cum se mentine in forma Paula Seling. Afla ce obicei are interpreta, deja de 11 ani: „Sanatatea mea a avut de castigat”

Articole din aceeasi categorie