31.01.2022
Reguli de frumusete pe care sa le urmezi in functie de zodia ta: „ Femeile Rac sunt faimoase pentru corpul atragator, asa ca poarta o rochie sexy si foloseste o lotiune de corp.”

Daca te-ai gandit vreodata la legatura dintre semnul tau astrologic si infatisarea ta, aceste sfaturi de frumusete sunt perfecte pentru tine!

Chiar daca esti devotata citirii horoscopului sau doar iti place sa verifici din cand in cand ce spun astrele, cred ca aceste trucuri de beauty vor fi benefice pentru rutina ta de infrumusetare.

BERBEC
Femeile Berbec sunt cunoscute pentru frumusetea lor naturala, asa ca sfatul nostru pentru tine este gasirea unei tunsori care sa iti incadreze perfect fata si sa optezi pentru un machiaj simplu, care sa iti accentueze trasaturile. Fiind o zodie a focului, astrologii spun ca arati foarte bine imbracata in rosu sau portocaliu.

TAUR
Femeile Taur arata minunat atunci cand poarta culori neutre. Incearca culori neutre pentru ochi si un blush in culoarea piersicii. Aceasta zodie este condusa de Venus, care este planeta frumusetii; deci esti fericita posesoare a unui ten minunat, pe care ar trebui sa il ingrijesti cu atentie.

GEMENI
Nativele Gemeni sunt innebunite dupa parfumuri, uleiuri si lotiuni aromate. Se stie ca femeile Gemeni au o personalitate dubla, asa ca te sfatuim sa incerci combinatia dintre culorile deschise si cele inchise. De asemenea, femeile Gemeni sunt cunoscute pentru bratele perfecte si umerii lor minunati, deci nu iti fie frica sa le arati!

RAC
Sfatul de frumusete pentru femeile Rac este sa isi accentueze partea feminina cu creme cu efect stralucitor. Femeile Rac sunt faimoase pentru corpul atragator, asa ca poarta o rochie sexy si foloseste o lotiune de corp. Sigur vei atrage toate privirile asupra ta!

LEU
Simbolul frumusetii femeilor nascute in zodia Leu este parul; incearca sa acorzi mai multa atentie felului in care iti aranjezi si iti ingrijesti parul. Nu iti fie frica sa iti iubesti parul. Ai observat ca cele mai multe celebritati nascute in zodia Leu, cum ar fi Jennifer Lopez sau Hayden Panettiere, au un par minunat?

FECIOARA
Zodia Fecioara este cunoscuta ca fiind cel mai inocent simbol. Horoscopul tau de frumusete te incurajeaza sa iti arati frumusetea naturala. Evita sa folosesti prea mult fond de ten si opteaza pentru un look natural pentru zilele obisnuite. Chiar daca femeile nascute in zodia Fecioara sunt pure si nevinovate, poti oricand sa preiei modelul lui Beyonce si sa iti arati si partea mai indrazneata a personalitatii tale.

Cleopatra Stratan este pregatita de urmatoarea etapa din viata ei. Vedeta se gandeste sa devina mama: „Ne dorim foarte mult un copil, ne dorim o fetita. Cine stie, cand o vrea Dumnezeu” - FOTO

BALANTA
Sfatul de frumusete pentru femeile Balanta este sa isi accentueze ochii minunati folosind culori complementare si un make-up de calitate. Multe femei Balanta arata mai tinere decat sunt, asa ca pastreaza acest lucru si acorda mai multa atentie ingrijirii pielii tale.

SCORPION
Femeile Scorpion sunt seducatoare si misterioase. Sfatul nostru este sa adopti un machiaj care sa iti accentueze ochii, smoky eyes sau machiajul „ochi de pisica”. Pastreaza-ti corpul fabulos cu o serie de exercitii fizice zilnice. Asa vei atrage toate privirile!

SAGETATOR
Femeile Sagetator pot adopta orice fel de look. Sfatul de frumusete pentru voi este sa riscati atunci cand vine vorba de infatisarea voastra. Include culori ametitoare in vestimentatie si machiaj si nu te multumi niciodata cu lucruri neutre.

CAPRICORN
Nativele Capricornului sunt de o frumusete innascuta, iar horoscopul lor recomanda orice fel de experiment legat de beauty. Adauga culori tari in machiajul tau si incearca diferite tehnici. Femeile Capricorn iubesc pantofii, deci simte-te libera sa incerci orice stiluri si culori in materie de pantofi!

VARSATOR
Femeile nascute in zodia Varsator prefera sa isi pastreze rutina de frumusete cat mai naturala. Nu vor sa aiba parte de incurcaturi atunci cand vine vorba de acest lucru, dar sunt de asemenea cunoscute pentru experimentele legate de infatisare. Nu iti fie frica sa adaugi putina culoare fetei tale!

Adela Popescu si Radu Valcan, vacanta esuata la munte: „Ma gandesc sa nu mai venim” - FOTO

PESTI

Horoscopul pentru zodia Pesti recomanda sa iti valorifici partea creativa, incorporand culori vibrante in make-up si adaugand culori complementare parului tau. Se pare ca exista o conexiune foarte puternica intre nativele Pesti si picioarele lor, deci pedichiura de calitate este un lucru absolut necesar.

Horoscop 31 ianuarie 2022. Duel in dragoste si o decizie importanta pentru unele zodii

Articole din aceeasi categorie