31.08.2023
Luna Plina din zodia Pesti, din 31 august 2023, un eveniment astral important! Ce zodii vor beneficia cel mai mult

Luna Plina din 31 august, din zodia Pesti, este a doua Luna Plina din luna august si aduce incheieri de etape, clarificari, concluzii sau culegerea roadelor unor demersuri initiate la Luna Noua din zodia Pesti, din 20 februarie.

Arhetipul zodiei Pesti se refera la finaluri, pentru ca Pestii sunt ultima zodie, la situatiile din viata noastra, care necesita o clarificare si o incheiere. Zodiile cele mai dinamizate de fenomenul astral vor fi Pestii, Fecioarele, Gemenii si Sagetatorii si cei care au ascendent in aceste zodii. Se activeaza axa Pesti-Fecioara si va fi nevoie sa gasim un echilibru intre vise/idealuri (Pestii) si punerea in practica (Fecioara).

Din configuratia astrala face parte si Saturn, planeta restrictiilor. Seniorul karmei cere multa responsabilitate in domeniul guvernat de zodia Pesti. Din luna martie, de cand a intrat in zodia Pesti, Saturn a cautat gasirea unui echilibru intre energia lui, conservatoare, si cea a Pestilor, de idealism si visare. Aceasta Luna Plina ar putea sa aduca constientizari si treziri la realitate in domeniul guvernat de Pesti.

Ce domeniu de viata activeaza Luna Plina din zodia Pesti pentru fiecare semn zodiacal:

Berbec/ Ascendent in Berbec

Berbecii sunt invitati la un bilant si la incheierea unei situatii din trecut, sa lase in urma ceva ce nu ii mai reprezinta si nu le mai aduce niciun beneficiu. Saturn, seniorul karmei, formeaza o conjunctie (alaturare) cu Luna Plina din zodia Pesti si este posibil nativii sa ia niste decizii importante in planul profesional, dar si care privesc imaginea si statutul personal.

Taur / Ascendent in Taur

Nativii Taur vor avea parte de evenimente in planul relatiilor de prietenie si-n proiectele profesionale la Luna Plina din zodia Pesti. Pot culege roadele unor actiuni sau demersuri initiate in a doua jumatatea a lunii februarie, sa se incheie o etapa. De asemenea, se dinamizeaza si axa sentimentala si s-ar putea ca unele principii si convingeri sa nu mai corespunda cu ale partenerului si sa se ia o decizie de comun acord de incheiere a unei relatii sentimentale.

Gemeni/ Ascendent in Gemeni

Nativii Gemeni vor avea parte de evenimente cu impact in sectorul carierei, imaginii si reputatiei profesionale la Luna Plina din zodia Pesti. Posibil Gemenii sa finalizeze niste proiecte incepute in a doua jumatatea a lunii februarie, sa se incheie un contract, a caror discutii au inceput cu sase luni in urma. Se deschid drumuri noi si o schimbare va avea loc in perioada urmatoare in planul profesional.

Rac/ Ascendent in Rac

Luna Plina din zodia Pesti le aduce nativilor Rac preocupari pentru studii, perfectionarea profesionala, calatorii si schimburi de experienta. Au loc incheieri de etape, obtinerea unor atestate. O calatorie sau un schimb de experienta ar putea sa ii ajute sa vada lucrurile dintr-o alta perspectiva, sa se apropie mai mult de Divinitate, sa gaseasca niste raspunsuri.

Leu/ Ascendent in Leu

Nativilor Leu li se activeaza sectorul financiar, al transformarilor profunde, intimitatii si increderii reciproce la Luna Plina din zodia Pesti. Posibil sa aiba loc incheieri de etape, aprobarea unui credit, returnarea unei datorii sau incasarea unei sume mai mari de bani. Sectorul intim este si el activat si s-ar putea sa iasa la suprafata anumite nemultumiri, care necesita comunicare deschisa.

Fecioara/ Ascendent in Fecioara

Luna Plina din zodia Pesti le dinamizeaza nativilor Fecioara sectorul parteneriatelor profesionale, asocierilor, relatiilor si casatoriei. Din configuratia astrala face parte si Saturn, seniorul karmei si guvernatorul casei iubirii, si este posibil, in urma unor constientizari, nativii sa realizeze ca este spre binele lor sa incheie o relatie,  care nu mai functioneaza de mult. Exista si nativi care pot culege roadele unor demersuri pentru a cuceri pe cineva, dar si incheierea unor contracte profesionale sau parteneriate.

4 zodii care lasa de la ele atunci cand se cearta cu partenerul

Balanta/ Ascendent in Balanta

Sectorul muncii, rutinei zilnice si sanatatii este activat la Luna Plina din zodia Pesti. Nativii Balanta pot schimba un job, sa incheie o etapa care nu ii mai reprezinta, sa inceapa o activitate pe cont propriu. Starea de sanatate poate sa aduca probleme si sa fie nevoie de investigatii, daca revin niste afectiuni mai vechi.

Scorpion/ Ascendent in Scorpion

Luna Plina din zodia Pesti dinamizeaza sectorul iubirii, pasiunii, aventurilor romantice, fericirii, creativitatii, copiilor si valorificarii unei pasiuni. Posibil sa aiba loc incheieri de etape in planul sentimental, intrarea intr-o noua relatie sau trecerea la o noua etapa in cuplu. De asemenea, nativii Scorpionii ar putea sa-si asume responsabilitati noi care vizeaza planul sentimental, decizii privind marirea familiei, prin aparitia unui copil.

Sagetator/ Ascendent in Sagetator

Sectorul vietii de familie, caminului, patrimoniului, parintilor, bazelor emotionale este activat de Luna Plina din zodia Pesti. Posibil sa aiba loc incheieri de etape, o mutare, o tranzactie imobiliara. De asemenea, unele neintelegeri cu familia ar putea sa dispara daca ambele parti implicate decid sa ierte sau sa fie deschise unui compromis.

Capricorn/ Ascendent in Capricorn

Luna Plina din zodia Pesti activeaza sectorul comunicarii, negocierilor, deplasarilor, invatarii si interactionarii. Pentru ca Saturn, guvernatorul nativilor Capricorn, face parte din configuratia astrala, va cere responsabilitate in toate procesele de comunicare, in negocieri, dar si-n rezolvarea chestiunilor financiare si administrative.

5 zodii care nu asculta de sfaturile celor din jur

Varsator/ Ascendent in Varsator

Pentru nativii Varsator sectorul financiar este activat la Luna Plina din zodia Pesti. Nativii pot sa incaseze sume importante de bani sau sa poarte niste negocieri, care vor duce la marirea salariului sau suplimentarea veniturilor. Din configuratia astrala face parte si Saturn, planeta restrictiilor, asa ca este posibil sa gaseasca un echilibru intre cheltuieli si venituri.

Pesti/ Ascendent in Pesti

Sectorul identitatii este activat de Luna Plina din zodia Pesti si nativii pot inregistra un succes intr-un proiect personal, sa aiba o idee originala, sa se puna in valoare si sa li se recunoasca meritele de catre sefi. Evenimente cu impact pot avea loc in planul relational, pentru ca este dinamizata axa Pesti-Fecioara.

Articole din aceeasi categorie