23.08.2023
4 zodii care lasa de la ele atunci cand se cearta cu partenerul

Atunci cand se cearta cu partenerul de viata, zodiile acestea vor face primele compromisuri.

Conflictele pot aparea oricand intr-o relatie, iar ceea ce conteaza e felul in care le gestionezi. Unele persoane cauta mereu sa gaseasca solutii ca sa fie si ele multumite, dar si partenerii, astfel incat nimeni sa nu aiba de suferit. Daca arunci o privire la ce spune astrologia, zodiile acestea de mai jos prefera sa lase de la ele atunci cand se cearta cu partenerul lor.

Rac

Deseori, in relatii Racii pun nevoile partenerului de viata mai presus decat propriile nevoi pentru ca au sentimente puternice fata de el. Ceea ce inseamna ca se gandesc mereu la binele iubitului si de aceea ei fac in cele mai multe cazuri compromisuri intr-un conflict. Sunt deschisi sa isi schimbe opinia in cazul in care se dovedeste ca nu au dreptate.

Cum scapam de grasimea de pe burta? Nutritionista Elena Ozun stie raspunsul: „Este foarte important sa controlam acel nivel de...” - VIDEO

Pesti

Pestii ocolesc dramele si prefera sa se concentreze mai mult pe rezolvarea unei probleme in relatie. Sunt sinceri, empatici si sunt primii care lasa de la ei in timpul unui conflict cu partenerul. Sunt constienti de faptul ca este firesc sa aiba puncte de vedere diferite, iar momentele tensionate le trateaza cu intelegere si rabdare. Isi doresc sa ajunga la un numitor comun si nimeni sa nu sufere.

Fecioara

Fecioarele obisnuiesc sa ajunga repede la ideea de a face unele compromisuri in relatie pentru ca vor sa mentina armonia in relatie. Nu le place deloc sa se certe si evita momentele tensionate. Insa, atunci cand mai apar si astfel de situatii, vor sa aiba o discutie deschisa cu partenerul, in care sa isi spuna fiecare punctul de vedere, iar ulterior sa ajunga la o concluzie.

Ce spun stelele? Astrologul Lucia Palii iti dezvaluie care vor fi zilele norocoase, dar si ghinioniste in lunile august si septembrie - FOTO

Balanta

In timpul unui conflict cu partenerul de viata, Balantele sunt mereu cele care cedeaza primele. Sunt dispuse sa lase de la ele din dorinta de a nu mai avea tensiuni cu iubitul si de a evita orice fel de situatie care le-ar aduce probleme in relatie. Ele isi exprima intr-un mod direct sentimentele si prefera sa trateze cu mult calm o cearta.

Articole din aceeasi categorie