15.08.2022
„Alec Baldwin nu a impuscat-o accidental pe acea regizoare”: FBI-ul a publicat noi detalii despre tragedia de pe platoul de filmare a filmului „Rust”

In octombrie 2021, actorul de la Hollywood Alec Baldwin a impuscat-o pe regizorul si operatorul Galina Hutchins pe platourile de filmare a filmului Rust. Acesta a tras din revolverul de recuzita, increzator, insa la scurt timp s-a dovedit ca arma era incarcata cu munitie. Dupa incident, actorul a facut primul sau comentariu in care a declarat ca este „socat” de cele intamplate si ca este pregatit sa coopereaze cu politia.

In tot acest timp, a fost deschisa o ancheta unde s-a ivestigat circumstantele accidentului de pe platoul de filmare. Recent au devenit cunoscute noi detalii ale accidentului.

Anterior, Alec Baldwin a sustinut ca nu a impuscat-o intentionat pe regizoare.

Cat de mult s-au schimbat! Cum aratau cei mai celebri actori turci in adolescenta - FOTO

Cu toate acestea FBI a investigat cazul si a ajuns la concluzia ca actorul a tras din arma intentionat. Anchetatorii au exclus aproape complet ideea ca a fost un simplu accident.

Aceste informatii au fost transmise Comitetului de Investigatie din New Mexico, care investigheaza in continuare moartea regizoarei Galina Hutchins.

Diana Brescan a avut parte de un moment de panica in aer! Avionul in care se afla artista a aterizat de urgenta - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie