03.07.2024
„Șefia îți crește numărul de oameni pe care poți să îi superi”. Află cu ce vine la pachet popularitatea lui Satoshi - VIDEO

În cadrul unui interviu la „Titania Podcast”, interpretul Vlad Sabajuc, cu numele de scenă Satoshi a povestit cu ce vine la pachet popularitatea, dar și cum se creează relațiile profunde de prietenie în viziunea lui. 

Odată ce devii popular, însuficiența de timp poate deveni o problemă în relațiile cu cei din jur. „Șefia îți crește numărul de oameni pe care poți să îi superi. Faptul că nu pot acorda în aceeași măsură atenție aceluiași număr de oameni, cresc șansele să las niște oameni mâhniți, nemulțumiți, supărați și asta nu înseamnă că o fac intenționat”, a povestit Satoshi.

Încă o colaborare de succes! Irina Rimes și Surorile Osoianu, duet de excepție: „Piesa e perfectă pentru o horă cu foc și pară” - VIDEO

„În același timp, eu tind să cred ca nu m-am pulverizat la așa de mulți oameni întotdeauna în egală măsură. Așa cum am avut 5 oameni importanți cărora le-am oferit mai mult timp din viața, așa și a rămas”, a adăugat tânărul.

Relațiile profunde de prietenie au nevoie de timp, dar și de mai multe situații care să demonstreze adevărata conexiune. „ Noi în comunitățile noastre mai mici am avut mai mult timp, relațiile profunde se formează în timp, ele au nevoie de testul timpului, au nevoie să treacă prin mai multe situații dificile, bucuroase, nunți, cumetrii, zile de naștere și după asta se formează relațiile profunde”, a menționat tânărul. 

Pantofii din plasă, cea mai practică tendință a acestei veri - GALERIE FOTO

„Noi nu aveam cum într-un oraș mare, într-un ritm alert al vieții să dezvoltăm așa relații cu oamenii pentru că asta înseamnă să investești timp, de asta cel mai des rămâi cu oamenii cu care deja ai construit asta, și poate să apară pe parcurs, un om, doi, dar nu mulți cu care tu te deschizi și începi a trece prin viața împreună cu ei, cu alții nu poți. Asta nu înseamnă că suntem superficiali, noi nu avem timpul să ne aprofundăm într-o relație de prietenie mai adâncă, pentru asta trebuie de trecut prin lucruri împreună, și de asta nu poți cu toți colegii să o faci”, a adăugat interpretul.

De ce a ales Pamela Anderson să renunțe la machiaj. Vedeta din „Baywatch” a dezvăluit motivul emoționant din spatele deciziei

Poți să devii apropiat cu cineva doar dacă trăiești emoțiile fericite, dar și cele triste împreună, mai susține invitatul.

„De exemplu dacă tu intri într-un colectiv de 3 sau 5 ani, iar colectivul ramâne în mare majoritate neschimbat, și tu în timpul ăsta, socializezi, cuiva i se naște un copil, cuiva îi moare cineva, cineva își cumpără o mașină, o casă și în tot timpul asta voi socializați, se crează o coagulare. Asta am văzut la părintii mei, se duc la serviciu, și acolo oamenii sunt străin, și nu au copilărit împreună”, a spus invitatul. 

SURSĂ FOTO: Instagram/satoshicahul 

Articole din aceeasi categorie