04.09.2022
Cum iti poti da seama daca el este cu adevarat interesat de tine sau este doar un flirt, in functie de zodia lui

Adevarul este ca tuturor ne face placere sa flirtam, dar nu mereu ne putem da seama daca acea persoana flirteaza pentru ca ne place sau doar vrea putina atentie.

Fiecare semn zodiacal flirteaza in moduri diferite si cu motive diferite. In acest articol vei afla daca semnul zodical care flirteaza cu tine isi doreste ceva serios sau vrea doar sa atraga atentia asupra sa.

1. Berbec

Nativul Berbec este pasionat de tot ceea ce semnifica viata sa, incluzand relatiile amoroase. Acesta este dependent de atentie si va flirta doar pentru a obtine atentia unei femei. Daca vrei sa afli daca Berbecul este sau nu sincer cu tine, tu trebuie doar sa intrebi, va fi sincer cu tine.

2. Taur

Taurul este adeptul relatiilor serioase si de lunga durata. Daca flirteaza cu tine, tu poti sa fii sigura de faptul ca acesta va face urmatorul pas pentru a intemeia o relatie.

3. Gemeni

Gemenii sunt persoane pline de sarcasm cand vine vorba de flirt. Asadar, daca esti tipul de persoana care are un simt al umorului bine dezvoltat, nativul se va simti mult mai confortabil in compania ta. De asemenea, nu uita ca flirteaza cu tine pentru a-ti capta atentia.

4. Rac

Cand un Rac flirteaza, acesta o face in cel mai romantic mod. El te va complimenta, se va focusa pe micile detalii si va avea grija sa te trezesti cu un mesaj de „Buna dimineata!”. Daca Racul face eforturi sa te simti apreciata, este sincer cu tine.

5. Leu

Daca vrei sa afli daca Leul fliteaza cu tine sincer, tu trebuie sa te indepartezi si sa nu-i mai acorzi atentia obisnuita. Daca el se intoarce intrebandu-se de ce reactionezi asa, vei afla ca este sincer cu tine.

6. Fecioara

Daca o Fecioara flirteaza cu tine, este clar ca te place si ar trebui sa ii raspunzi. Este usor sa iti dai seama daca flirteaza sincer sau nu pentru ca acest semn zodiacal fliteaza doar daca vrea sa intemeieze o relatie.

Gestul pe care Keanu Reeves l-a facut pentru sora lui atunci cand a aflat ca e bolnava

7. Balanta

Balanta uraste sa fie singura, de aceea ar trebui sa fii constienta de faptul ca flirtul cu o Balanta este unul destul de sincer, aceasta fiind mereu in cautarea unei persoane loiale cu care sa formeze un cuplu.

8. Scorpion

Scorpionul este foarte dedicat cand vine vorba de relatie, tocmai de aceea acesta nu flitreaza niciodata daca nu isi doreste ceva cu adevarat serios.

9. Sagetator

S-ar putea sa nu o faca intentionat, dar Sagetatorul te va conduce. El flirteaza atat de usor, incat nu-si da seama si va spune ceva ca sa te faca fericita, cu toate ca totul va sfarsi cu o promisiune neindeplinita.

10. Capricorn

Capricornul este o fire foarte serioasa si daca flirteaza cu tine ar trebui sa te simti foarte norocoasa. El niciodata nu va pierde timpul cu o femeie daca nu are sentimente pentru ea.

11. Varsator

Daca un Varsator flirteaza cu tine, nu ar trebui sa ai vreun dubiu ca nu o face cu sinceritate. Cand place cu adevarat pe cineva, atentia nu va mai insemna nimic pentru el.

12. Pesti

Nativul Pesti este o persoana foarte dezinteresata si nu intentioneaza niciodata sa raneasca pe cineva cu care flirteaza. Daca ai impresia ca flirteaza cu tine doar pentru atentie, cel mai bun lucru de facut ar fi sa il intrebi. Este o sansa buna sa afli ca este interesat de tine.

Asta sigur nu ai stiut! Afla cand a inteles Tany Vander ca nu mai vrea o cariera in domeniul muzical: „In timp ce eram pe scena, obosita...”

Articole din aceeasi categorie