04.09.2022
Gestul pe care Keanu Reeves l-a facut pentru sora lui atunci cand a aflat ca e bolnava

Keanu Reeves a vorbit despre sprijinul pe care i l-a acordat surorii sale dupa ce aceasta a fost diagnosticata cu leucemie.

Nascut in Beirut, Keanu Reeves implineste astazi 58 de ani. Actorul din Matrix a castigat sume uriase de bani pentru rolurile sale, precum si fani dedicati.

Daca faptele sale in fata camerei sunt celebre, generozitatea lui este uneori trecuta cu vederea.

Cand sora lui Kim a fost diagnosticata cu leucemie, Reeves a donat spitalelor 70% din taxa de film din The Matrix pentru a trata boala.

„Sora mea mai mica a avut leucemie. S-a vindecat, am donat 70% din castigurile mele din filmul Matrix spitalelor care trateaza leucemia”, spune Reeves. „Sunt poate singura vedeta de la Hollywood fara conac. Nu am bodyguarzi si nu port haine de lux. Si chiar daca valorez 100 de milioane de dolari, inca merg cu metroul si imi place!”

Impresionat de lupta surorii sale, Reeves a infiintat o fundatie pentru a-i ajuta si pe altii care se lupta cu aceeasi boala. „Am o fundatie privata care functioneaza de cinci sau sase ani si ajuta cateva spitale pentru copii si cercetarea cancerului. Nu-mi place sa-mi atasez numele, doar las fundatia sa faca ceea ce face”, precizeaza el.

Cat de frumos! Afla care a fost cel mai emotionant moment pentru Anastasia Fotachi, la nunta sa - VIDEO

Viata lui Reeves a fost plina de provocari. Prietena lui, Jennifer Syme, a murit intr-un accident de masina in 2001, la un an dupa ce fiica perechii, Ava, s-a nascut moarta.

Vedeta si-a amintit, de asemenea, cum tatal sau si-a parasit familia cand el avea trei ani si cum in 1993 si-a pierdut cel mai bun prieten, River Phoenix, din cauza unei supradoze de droguri.

„Munca a fost important, pentru ca m-a ajutat sa depasesc unele dintre momentele mai dureroase din viata. Fiecare platou de filmare imi da sentimentul ca fac parte dintr-o noua familie si ma simt norocos ca pot avea un loc de munca care imi da multe satisfactii.Dar inca muncesc sa gasesc mai multa putere interioara si intelepciune si sper ca privesc viitorul cu mai mult optimism”.

Povestile despre generozitatea lui Reeves despre generozitate au devenit aurul de la Hollywood. El a dat odata aproximativ 75 de milioane de lire sterline din castigurile sale din Matrix celor care lucreaza in spatele camerelor.

A fost un gest care i-a socat pe multi, dar Reeves a vrut sa demonstreze ca tine cont de munca lor. Ba mai mult, la un moment dat, a fost fotografiat petrecand cu un barbat fara adapost, impartasind mancare si povesti cu el ore in sir.

La multi ani, PRO TV Chisinau! La aniversarea celor 23 de ani de la infiintarea postului de televiziune, mai multe vedete din Moldova au venit cu mesaje de felicitare pe retelele de socializare - FOTO/VIDEO

Cand isi descrie viasa, Reeves spune: „Este intotdeauna placut sa deschizi ochii in fiecare dimineata si sa vezi lumea – totul pare atat de simplu!De aceea folosesc frecvent o expresie care imi place foarte mult si care imi da liniste sufleteasca: „Sunt fericit sa fiu aici”.

Articole din aceeasi categorie