25.09.2022
Cele 5 zodii care sunt reci ca gheata. Nativii Rac, in fruntea clasamentului

Atunci cand o persoana este descrisa de ceilalti ca fiind rece, ne gandim ca este insensibila, indiferenta sau fara urma de empatie.

Sunt multe motive pentru care unele persoane dezvolta un mecanism de aparare: pentru a nu fi raniti, se poate sa fi crescut intr-o familie nu foarte afectiva sau se simt inconfortabil exprimandu-si emotiile fata de ceilalti.

Daca ai primit vreodata o privire rece de la o persoana, stii cat de confortabil isi exprima opiniile, nepasandu-le de problemele sau sentimentele celorlalti. De fapt, daca insisti sa primesti un raspuns din partea lor pentru o situatie care te pune pe ganduri, pot reactiona in doua moduri: vor deveni foarte nervosi si iti vor da de inteles ca nu vor sa te asculte sau vor pleca pur si simplu.

Daca esti in cautarea unei persoane empatice, care sa te asculte si sa iti ofere sfaturi, ar trebui sa eviti aceste cinci zodii:

Rac

Probabil te intrebi cum de Racul se afla in aceasta categorie, avand in vedere cat sunt de iubitori si sentimentali, dar exact acest aspect ii poate face reci. Daca au fost raniti sau tradati in trecut, isi ignora sentimentele. Se vor purta de parca acea persoana nu mai exista pentru ei, iar odata ce au ajuns in acest punct, nu mai exista cale de intoarcere. Tin foarte bine minte fiecare greseala si se vor asigura ca cei care i-au ranit vor avea parte de o atitudine corespunzatoare.

Capricorn

Capricornii refuza sa se lase condusi de emotii, deci daca ar putea alege, ar prefera sa fie cunoscuti mai degraba pentru o atitudine rece, decat una sentimentala. Din moment ce Capricornii cred ca imaginea reprezinta cheia succesului, fac tot ceea ce le sta in putinta pentru a lasa celor din jur o impresie ireprosabila. Cred cu tarie ca sentimentele pe care esti dispus sa le arati sau ancorarea in trecut te vor face o persoana slaba in ochii celorlalti. Prefera sa fie recunoscut pentru calitati precum eficienta, inteligenta si mereu in controlul situatiei.

Varsator

Varsatorilor nu le face placere sa-si epuizeze energia ajutand o persoana care se confrunta cu probleme emotionale, iar daca pot evita acest lucru, o vor face numaidecat – nu sunt cei la care sa apelezi daca ai nevoie de un umar pe care sa plangi. Sunt constienti ca ceilalti le observa latura rece, dar sunt in regula cu acest lucru. Daca ai facut vreo greseala, este problema ta, nu vei beneficia de simpatie din partea unui Varsator.

Alexandru si Olga Manciu sarbatoresc nunta de otel! Ce mesaj emotionant i-a transmis bloggerita sotului sau: „M-am indragostit din nou in tine. M-ai vrajit?”

Fecioara

Sunt momente in care o Fecioara crede cu adevarat ca este cea mai inteligenta persoana din camera si ca toti ceilalti nu se pot ridica la nivelul lor. Fecioarelor le face placere sa invete cat mai multe lucruri, ca mai apoi, sa-i impresioneze pe cei din jur cu diversele cunostinte pe care le-au dobandit.  Fecioarele tind sa aspire catre perfectiune iar acest lucru nu le ofera rabdarea necesara pentru a se confrunta cu imperfectiuni, greseli si toate acele lucruri care ne fac umani. Nu o fac intentionat, ar putea chiar sa nu fie constienti de comportamentul lor.

Gemeni

Gemenii pot fi imprevizibili – intr-un moment sunt calzi si te asculta cu zambetul pe buze, iar la scurt timp se arata reci si neprietenosi. Singurul lucru pe care poti conta in privinta lor este faptul ca nu vor fi niciodata indiferenti. Daca ii ranesti, iti vor spune in mod direct tot ce ii deranjeaza si isi vor schimba total comportamentul fata de tine. Nu le vor pasa daca ai un motiv bun pentru care ai facut acel lucru, vor refuza sa te asculte. Este mult mai bine daca astepti sa aiba o stare buna daca vrei sa le ceri iertare.

Iuliana Beregoi isi traieste visul american! Interpreta a reusit deja sa viziteze mai multe atractii turistice din New York si sa pozeze alaturi de un piton. Afla impreuna cu cine calatoreste tanara: „O sa petrecem cateva zile aici dupa care o sa plecam la...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie