08.09.2022
Cele 3 zodii care, dupa o despartire, se vor intoarce la fostul iubit

Nu este usor sa te intorci la un fost iubit. Este o alegere care vine cu provocari, incertitudini si poate intrebari la care nu o sa primesti raspunsurile dorite. Daca mai acorzi o sansa unei relatii din trecut, e bine sa-ti dai seama si cu ce implicatii vine acest lucru.

Daca te-ai despartit de o persoana si inca o mai iubesti, probabil ca te gandesti cum ar fi daca ati fi din nou impreuna. In cazul in care ati ales sa faceti asta, va puteti da seama pe parcurs ca timpul petrecut separati v-a fost benefic si v-a intarit legatura si v-a reamintit care sunt motivele pentru care v-ati indragostit. Ori, din contra, v-a facut sa va dati seama ca nu sunteti deloc compatibili. Inevitabil, apar si asteptarile nerealiste si sentimentul ca poate ceea ce faci nu este bine. Important e ca dorinta de a va impaca sa vina din ambele parti. Iar din punct de vedere astrologic, sunt cateva zodii care vor vrea sa se intoarca la fostul partener.

Taur

Cum iti poti da seama daca el este cu adevarat interesat de tine sau este doar un flirt, in functie de zodia lui

Pentru Tauri, fiecare despartire vine cu multa suferinta. Sunt loiali, romantici, de incredere si mereu si-au dorit sa aiba relatii de lunga durata. Isi aleg cu atentie partenerii, iar atunci cand o relatie ajunge la final, sunt putine sanse sa nu se simta dezamagiti. De asemenea, sentimentele lor pentru persoana alaturi de care au format un cuplu sunt inca profunde, chiar si dupa separare, ceea ce inseamna ca ar fi de acord cu o eventuala impacare. Sunt capabili sa treaca peste momentele dificile intampinate cu fostul partener si sa-l primeasca inapoi in viata lor cu bratele deschise.

Rac

Racii isi doresc sa ramana in relatii apropiate, poate chiar prieteni, cu fostii iubiti. Desi multi considera ca ar fi un lucru aproape imposibil, ei dovedesc contrariul. Pastrand inca legatura cu un fost partener, nu ar fi de mirare ca se vor intoarce la el. Dupa ce se despart, li se face dor de acea persoana si se gandesc constant la toate momentele frumoase pe care le-au trait impreuna. Nevoia lor de siguranta, confort si afectiune ii determina sa mai dea o sansa unei relatii din trecut. Cert este ca indiferent de situatie, ei isi urmeaza intuitia.

Balanta

TOP 3 cele mai incapatanate zodii

Balantele isi chestioneaza fiecare situatie din viata lor si ajung sa ierte foarte usor, inclusiv pe fostii iubiti. In ciuda faptului ca nu au fost mereu pe aceeasi lungime de unda cu ei si au fost momente cand si-au dorit lucruri diferite de la viata, prefera sa se gandeasca la amintirile pozitive si la ceea ce au trait cu ei. Nu sunt obisnuite sa fie singure si se simt confortabil alaturi de cineva. Daca relatia s-a terminat in conditii amiabile si inca mai au sentimente, vor avea de gand sa mai acorde o a doua sansa.

Articole din aceeasi categorie