23.08.2023
Ce spun stelele? Astrologul Lucia Palii iti dezvaluie care vor fi zilele norocoase, dar si ghinioniste in lunile august si septembrie - FOTO

Pe contul sau de Facebook, Lucia Palii a povestit care zile din lunile august si septembrie ale anului 2023 vor fi pozitive, negative, dar si neutre.

„Sper ca v-ati obisnuit cu aceasta informatie si stiti cum sa o folositi. Cand aveti ceva important de facut intr-o zi anume, e bine sa stiti daca e zi buna, favorabila, sau e zi grea.”, a explicat astrologul Lucia Palii.

Deci, in fotografiile de mai jos poti vedea care zile din lunile august, dar si septembrie sunt: pozitive, negative, dar si neutre.

WOW! Sora lui Michael Jackson este fana Cleopatrei Stratan si a postat un video cu piesa moldovencei - VIDEO

De asemenea, Palii a explicat ce semnifica fiecare semn, dar si initiala in parte: „Zilele cu „+” sunt bune pentru tot: serbari, calatorii, decizii, tranzactii. Zilele cu „-” sunt cu obstacole si risc pentru sanatate, bani si drepturile personale. Facem doar lucruri obisnuite in asa zile, ne straduim sa fim calmi si relaxati. Zilele cu „+” si „- ”nu sunt nici bune, nici rele, pot fi si cu noutati bune, si cu tensiune. D - dimineata, s - seara”.

Lucia Palii este unul dintre cei cunoscuti astrologi din Republica Moldova. Aceasta are si un cont personal de Facebook unde publica informatii interesante despre domeniul atrologiei.

„Strang bani pentru geanta Dior” - Mesajul cu care a iesit bloggerita, Marina Mindru pe strazile din Chisinau. Care a fost reactia trecatorilor - VIDEO

Articole din aceeasi categorie