09.05.2022
Ce iti doresti cel mai mult in viata, in functie de zodia ta

Noi toti cautam lucruri diferite - unii cauta dragoste si armonie, iar altii isi doresc cariere de succes si faima.

Pana ajungem sa ne dam seama cu adevarat ce ne dorim, poate dura ceva – dar atunci cand stim in cele din urma ce cautam, putem sa ne concentram si sa lasam de-o parte lucrurile care nu mai conteaza.

Astrologia ne poate ajuta cand vine vorba de motivatiile ascunse ale personalitatii noastre. Astrele pot vedea nevoile noastre si ne pot crea o cale pentru a le implini.

Berbec: Provocari

Trebuie sa treci peste anumite teste, sa castigi la jocuri si sa te fortezi in a-ti depasi limitele. Nu poti sa faci un lucru bun, trebuie sa fie cel mai bun. Iti plac provocarile pentru ca te stimuleaza si scot ce este mai bun din tine. Atata timp cat duceti la final provocarile si veti ramane intotdeauna pe pozitie, veti fi entuziasmati de ceea ce are de oferit viata.

Taur: Confort

Trebuie sa aveti o casa confortabila, o mancare buna si un cadru minunat. Aveti nevoie de aceste lucruri si veti face orice e nevoie pentru a le obtine. Probabil ca nu veti fi foarte fericiti, daca nu va rasfatati din cand in cand. Sunteti dispusi sa munciti din greu pentru ceea ce va doriti, asa ca totul se echilibreaza.

Masha Efrosinina a recunoscut in ce caz ea este gata sa ii ierte pe rusi: „Razboiul inca are loc, pierdem oameni apropiati, nu avem case, suntem otraviti de ura si agresivitate” - VIDEO

Gemeni: Conexiune

Trebuie sa simtiti ca oamenii va inteleg in momentul in care purtati un dialog. Aveti nevoie sa va exprimati sentimentele, ideile si experientele. Nu va simtiti bine decat atunci cand va conectati cu o alta persoana. Nu conteaza daca dezbateti un subiect, cantati sau pur si simplu explicati – trebuie doar sa impartasiti si altor persoane.

Rac: Compasiune

Trebuie sa simtiti ca sentimentele voastre sunt valide si ca cei mai apropiati de voi inteleg prin ceea ce treceti. Vrei ca ei sa simta cum este sa fie in locul tau si sa vada lucrurile din punctul tau de vedere. Aveti nevoie de persoane care sa va trateze cu bunatate.

Leu: Adoratia

Nu doriti ca ceilalti sa fie doar devotati, ci doriti ca ei sa va iubeasca neconditionat si sa va puteti baza pe ei. Stiti ca sunteti o stea stralucitoare, dar aveti nevoie de acea validare de la ceilalti. Cand sunteti adorati, lumina reflectoarelor este intotdeauna asupra voastra si exista intotdeauna cineva in jurul vostru pentru a va lauda atunci cand aveti nevoie.

Fecioara: Dorinta de a fi cel mai bun

Trebuie sa fiti cei mai buni la tot ceea ce faceti. Nu trebuie sa faci absolut totul bine, doar lucrurile care te intereseaza. Daca esti scriitor, esti unul talentat. Daca esti muzician, nimeni nu va fi mai priceput ca tine.

Balanta: Echilibru

Incercati sa practicati cate ceva din fiecare, desi nu reusiti intotdeauna. Va place sa aveti o viata echilibrata si cat mai armonioasa posibil. Incercati sa aveti o viata linistita si sa va inconjurati cu oameni care sunt pozitivi. Daca apare o persoana negativa in grup, o veti elimina rapid din viata voastra.

Scorpion: Pasiune

Aveti o intensitate magnifica pentru lucrurile pe care le castigati cel mai mult in viata: dragoste, sex, cunostinte, abilitati. Orice lucru il veti duce pana la capat cu pasiune. Daca veti intalni dragostea, o veti urmari cu inversunare pana la capat.

Sagetator: Experienta

Sagetatorii sunt persoane care isi doresc sa traiasca mai multe experiente – doriti sa vedeti cat mai mult din lume posibil, participati la diferite traditii si obiceiuri din diferite locuri si va bucurati de tot ce va ofera viata. Cand veti fi batrani si va veti uita in urma la viata pe care ati avut-o, veti simti ca ati avut o viata pe care a meritat sa o traiti.

Nick Jonas si Priyanka Chopra au publicat prima imagine cu fiica lor - FOTO

Capricorn: Atentia

Vreti sa faceti intotdeauna ceea ce trebuie, sa fiti acolo cand cineva are nevoie de voi si sa va ofere un viitor sigur pentru familie. Munciti din greu si sunteti foarte constiinciosi. Faceti mereu ceea ce trebuie, aveti grija de actiunile pe care le luati, de cuvintele pe care le utilizati si de modul in care tratati alte persoane.

Articole din aceeasi categorie