11.05.2022
Cat de serios e in relatia cu tine, in functie de zodia lui

Ai dubii cu privire la intentiile lui fata de tine? Zodia lui iti poate dezvalui cat de serios e in dragoste!

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Pentru Berbec, cel mai bun mod de a-i arata cuiva ca este serios cu privire la relatia lor este sa-i spuna Te iubesc. El stie ca aceste doua cuvinte sunt importante, asa ca nu le va spune pana nu va fi absolut sigur ca tu esti aleasa. Este foarte posibil ca el sa-si doreasca in continuare sa ia lucrurile incet, dar sa stii care sunt sentimentele lui pentru tine este un pas in directia cea buna pentru voi doi. Totusi, nu te astepta la niciun gest maret pe langa aceasta declaratie de dragoste. El iti va spune ca te iubeste, dar probabil o va face in timp ce stai in pat si te uiti la filmul tau preferat sau cand infuleci o felie de pizza. Pentru el, a fi serios inseamna a fi capabil sa fii tu in jurul persoanei iubite.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taurul este totul despre gesturi marete, chiar si atunci cand nu se gandeste inca la o relatie serioasa. Asadar, doar pentru ca te scoate la o cina romantica sau iti daruieste o bijuterie nu inseamna neaparat ca vrea sa treaca la urmatorul nivel. Abia atunci cand duce romantismul la urmatorul nivel, stii ca vorbeste serios. Totusi, asta nu inseamna cele mai scumpe si mai frumoase bijuterii. Cand Taurul vrea sa iti arate ca e pregatit sa devina serios, va planifica o excursie de weekend pentru voi doi. Acest lucru ar putea inseamna o vizita pentru a-i cunoaste parintii sau sa stati in hotel tot timpul folosind room service-ul. Ideea e sa vezi ca se simte suficient de confortabil in preajma ta in toate circumstantele. Asta inseamna cand inca nu te-ai spalat pe dinti, cand ai nevoie de un dus sau cand sforai putin. 

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemenii intampina adesea probleme in a fi sinceri in relatiile sale, pentru ca el chiar nu intelege de ce sa o faca daca nu va dura prea mult. Asa ca atunci cand e serios in privinta ta, incepe sa fie mai deschis si mai sincer. Acest lucru ar putea insemna ca fie mai dispus sa-si impartaseasca conturile de pe retelele de socializare sau doar sa-ti spuna mai multe despre viata lui, dar cand incepe sa se deschida, stii ca este implicat pe termen lung. Gemenii nu par a fi genul de oameni care sa minta, sau sa ascunda adevaruri, dar incapacitatea lor de a se angaja in lucruri face sa fie greu sa ai incredere in ei. Cand incepe sa se indragosteasca de cineva, incepe sa depuna un efort pe care doar cateva dintre persoanele din trecutul lui l-au vazut. Ar putea fi greu pentru el la inceput, dar vei observa cu siguranta o schimbare in modul in care gestioneaza situatiile, chiar daca inseamna ca adevarul il lasa expus si vulnerabil, doua lucruri pe care le uraste.

Zodiile care isi cer scuze imediat dupa o cearta cu partenerul de cuplu

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Racului ii place sa aiba relatii serioase, pentru ca a fost intotdeauna un romantic incurabil, iar relatiile serioase inseamna ca exista potentialul unui viitor foarte romantic impreuna. Ceea ce il face sa iasa in evidenta fata de alte semne zodiacale este ca nu ii este frica sa duca lucrurile la urmatorul nivel. Cu toate acestea, exista unele lucruri care necesita timp sa se obisnuiasca. Cand Racul decide daca este intr-adevar gata sa devina serios cu tine, el tinde sa treaca prin aceasta batalie interna despre cum sa gestioneze viitorul in doi. Conversatiile despre mutarea impreuna si casatorie l-ar putea speria, dar un indiciu bun pentru a sti ce intentii are este atunci cand incepe sa se refere la voi doi ca NOI. Ar putea sa-i ia ceva timp sa mearga mai departe de atat, dar acel cuvannd mic inseamna lumea pentru el: NOI.

Leu (22 iulie - 22 august)

Leu este genul de iubit caruia ii place sa impartaseasca multe despre el insusi, dar nu prea ii place sa-si impartaseasca lucrurile. Asta variaza de la impartitul cartofilor prajiti pana la puloverul sau preferat, asa ca nu fi surprinsa daca nu se simta confortabil sa-si imparta apartamentul cu tine la inceput. Daca nu este serios in legatura cu relatia voastra, nu ii va placea cand iti lasi lucrurile la el si invers. Cu toate acestea, cand incepe sa investeasca mai mult in tine, situatia se schimba destul de repede. In curand, iti va spune ca lasi o periuta de dinti la el. Cand Leul incepe sa faca a astfel de lucruri, stii ca devine serios.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioara tinde sa fie mai independenta in relatii, mai degraba decat dependenta de partener/a, indiferent daca se vede sau nu ca devine serios cu tine. Aceasta ar putea fi o modalitate prin care barbatul Fecioara isi protejeaza inima, dar exista un lucru pe care te poti baza atunci cand incepe sa se gandeasca la un viitor cu tine. Fecioara stie ca un lucru: comunicarea constanta este modul in care relatiile sanatoase prospera. Daca te suna si iti trimite mesaje frecvent, dar nu atat de des incat sa vrei sa-i blochezi numarul, este modul in care el arata ca vrea sa devina serios. S-ar putea sa te sune pentru a te invita sa iesiti in oras sau sa-ti trimita mesaje in timpul zilei pentru a se asigura ca esti ok, dar aceste mici verificari inseamna ca se gandeste mult la tine si vrea sa duca relatia la urmatorul nivel.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Barbatul Balanta are nevoie de mult echilibru in viata lui, ceea ce inseamna ca are nevoie de parti egale de timp singur si de interactiuni sociale petru a e simti el insusi. Chiar daca a inceput sa se intalneasca cu tine, incearca sa pastreze acest echilibru si se va asigura ca stii cat de important este timpul lui. Acestea fiind spuse, acest lucru tinde sa se schimbe dramatic atunci cand isi da seama ca vrea sa devina serios cu tine. Balanta va abandona acest echilibru pentru a petrece timp cu tine in mod regulat daca te place cu adevarat. Chiar daca asta inseamna sa vine pana la tine dupa serviciu doar pentru un sarut de noapte buna. El o va face! Vrea sa-ti demonstreze ca nu esti o persoana oarecare pentru el, ci mult mai mult de atat. Tu devii noul sau echilibru, ceea ce este enorm pentru el. In loc de timp de unul singur sau socializare, se transforma in parti egale de timp de unul singur si timp cu tine. 

5 zodii care devin dificile atunci cand se indragostesc

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este foarte bun in relatiile ocazionale, deoarece este ca si cum ai avea un prieten de sex si cel mai bun prieten reunit intr-unul singur. Da, si relatiile serioase sunt asa, dar tot ce vede Scorpionul este schimbarea dinamica atunci cand incepe sa devina serios cu cineva, ceea ce inseamna mai putin sex si mai mult captiv. Scorpionul este, de asemenea, precaut sa-si puna inima in joc, asa ca nu este genul care sa tanjeasca dupa monogamie. Cand sentimentele Scorpionului pentru tine incep sa se schimbe si devine serios, el va face ceva de care nimeni nu ar ghici vreodata ca ar putea fi capabil: va dormi la tine acasa fara a face sex. Cand este cu adevarat indragostit de tine, nu va simti nevoia sa fie ocupat, pentru ca este prea prins sa petreaca timpul cu tine si sa se distreze. Ciudat, nu? Daca Scorpionul tau face asta, stii ca are ochi doar pentru tine.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Sagetatorul nu pare a fi genul de barbat care sa fie vreodata interesat de o relatie serioasa si asta este oarecum adevarat. Pentru el, relatiile serioase inseamna sa fii legat si sa iti pierzi libertatea. Intotdeauna isi face griji ca se va transforma in cineva care nu este, dar asta doar pentru ca nu a gasit inca persoana potrivita. Cand Sagetatorul incepe sa devina serios in privinta ta, este destul de evident. De obicei, nu se asteapta ca partenerele lui sa reziste prea mult timp, asa ca nu-i place sa gandeasca prea departe in viitor. Cu toate acestea, atunci cand doreste cu adevarat ca relatia cu tine sa treaca la nivelul urmator si sa devina mai serioasa, va incepe sa faca planuri pentru viitor cu tine. Nu te astepta sa abordeze subiecte despre casatorie, dar va incepe timid cu planificarea unui film pentru saptamana viitoare. S-ar putea sa nu fie departe in viitor, dar este un pas urias pentru voi.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul cauta intotdeauna in subconstient o relatie serioasa, dar nu-i place sa devina serios cu oricine. Poate sa-si faca fantezii de casatorie cu cineva sau sa locuiasca impreuna cu cineva, dar stie cand sa ia lucrurile incet. Capricornul este genul de persoana care trebuie sa fie metodic in abordarea sa de a deveni serios. S-ar putea sa existe deja o multime de repede importante in relatia voastra, dar exista un lucru pe care il face Capricornul si care demonstreaza ca este serios in privinta ta: sa te prezinte familiei si prietenilor lui. Acest lucru este important pentru ca inseamna ca a vorbit despre tine oamenilor ale caror opinii le pretuieste cel mai mult si inseamna, de asemenea, ca te vede langa el pe termen lung si vrea sa te simti confortabul cu ceilalti oameni din viata lui.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Ce iti doresti cel mai mult in viata, in functie de zodia ta

Varsatorul este pretentios cand vine vorba de relatii serioase, deoarece vrea sa se asigure ca ia decizia corecta. El este cel mai mare critic al sau, asa ca nu este surprinzator ca te tina la distanta pana cand isi da seama ce vrea. Nu este ceva personal, este doar Varsator. Un lucru care a fost intotdeauna adevarat despre Varsator este ca prietenii lui sunt lumea lui. Daca nu te priveste ca pe un prieten, atunci nu il vei cunoaste niciodata cu adevarat. Odata ce stie ca ii esti prieten, cel mai bun prieten, va incepe sa ia in considerare o relatie serioada cu tine. Iti poti da seama ca s-a hotarat in sfarsit sa devina serios cu tine cand se deschide cu adevarat fata de tine. Asta inseamna conversatii tarziu in noapte, sa asculte ce ai de spus si sa te lase sa-i vezi larura lui mai ciudata. Cand poate fi el cu adevarat, atunci stii ca e indragostit de tine.

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Pestii, la del ca si alte zodii, sunt romantici incurabili, dar, spre deosebire de alte zodii, ei sunt niste romantici precauti. Barbatul din Pesti uraste sa se insele in privinta oamenilor si se va invinovati din cauza asta, chiar daca nu este vina lui atunci cand lucrurile merg prost, asa ca ii place sa ia lucrurile incet. Ce inseamna asta? Inseamna ca, la inceput, s-ar putea sa nu se raporteze la tine ca fiind partenera lui atunci cand te prezinta cuiva. Nu o lua personal, deoarece el inca se asigura ca are motive sa te tina in preajma! Asa ca atunci cand incepe sa se refere cu mandrie la tine ca fiind iubita sau prietena lui si, in cele din urma, te salveza asa in telefon, stii ca e serios in privinta ta.

Articole din aceeasi categorie