23.02.2022
La 41 de ani, Gisele Bundchen poate defila linistita alaturi de modele de 20 de ani. Cum arata vedeta - FOTO

La 41 de ani, Gisele Bundchen poate defila linistita pe podiumul de moda alaturi de modele de 20 de ani. Frumoasa brazilianca arata impecabil si fara urma de machiaj. Fotografii au surprins-o la o plimbare pe plaja in Costa Rica, insotita doar simpaticul ei catel. 

Se pare ca Gisele si familia ei au plecat in vacanta la scurt timpu dupa anuntul facut de sotul ei Tom Brady care a decis sa se retraga din NFL.

Supermodelul si-a expus picioarele lungi intr-o pereche de pantaloni minusculi din denim, o bustiera neagra si o camasa alba. 

Evadarea lor tropicala vine cu doar cateva zile inainte cei cele doua staruri sa sarbatoreasca cea de-a 13-a aniversare a nuntii.

Gisele si Tom s-au casatorit pe 26 februarie 2009, la Santa Monica, intr-o ceremonie pe care au organizat-o in doar 10 zile.

O noua premiera! Dara a lansat „Umbra Ta” - o piesa despre dragoste: „ Stau si astept. Am emotii”- VIDEO

La inceputul acestei luni, Tom s-a retras oficial dupa 22 de sezoane in NFL si sapte titluri Super Bowl.

Brady ii marturisea lui Jim Gray, la SiriusXM, in ianuarie: „Nu este vorba intotdeauna despre ceea ce imi doresc. Acum este despre ceea ce ne dorim ca familie.”

Sportivul a subliniat ca datoreaza enorm familiei sale pentru sprijinul pe care i l-au oferit. „Ea merita ceea ce are nevoie de la mine ca sot, iar copiii mei merita ceea ce au nevoie de la mine ca tata”.

Prima persoana din lume care a ajuns la 400 de milioane de fani pe Instagram: „Wow, ce numar! Va multumesc din toata inima” - VIDEO

Bundchen si-a exprimat adesea ingrijorarea pentru siguranta sotului ei de-a lungul anilor si odata chiar l-a rugat pe vechiul coleg de echipa al lui Brady, Jay Feely, sa-l convinga sa se retraga, a declarat fostul jucator al NFL, pentru Sports Illustrated, in 2018. „Sotia mea este cel mai mare sustinator al meu. O doare sa ma vada lovit pe teren”, povestea Brady.

Articole din aceeasi categorie