02.08.2024
Augustul norocos! Hipnoterapeutul Eliza Moscaliciuc anunță care sunt cele mai favorabile zile ale lunii - FOTO

În luna august, zilele norocoase pot varia în funcție de semnul zodiacal și de alte aspecte astrologice personale. Totuși, dacă ne referim la zilele considerate favorabile, hipnoterapeutul Eliza Moscaliciuc vine cu câteva detalii.

Hipnoterapeutul Eliza Moscaliciuc îi îndrumă pe toți să înceapă chiar de azi să meargă spre noi obiective:„Dacă vrei să începi ceva nou în viață, pregătește-te pentru schimbare: ceva va veni, ceva va merge - acceptă totul cu o inimă deschisă, ca un copil. E bine de lucrat cu obiectivele, idei pe care ai încercat deja să le realizezi înainte. Revenind la ele cu o nouă experiență, vei avea cu siguranță totul”.

Și-au jurat iubire în fața altarului! Primele imagini de la cununia religioasă a actorului Cristian Perepeliuc - FOTO

„Energia lunii august este egală cu nașterea unei noi vieți. Această lună ne dă ocazia să începem o viață cu totul nouă, de la zero. Mulți dintre voi veți simți impulsurile puternice care vă vor conduce în mod inevitabil la schimbare și la un nou nivel. Începe să acționezi cu curaj chiar din prima zi a lunii august pentru a-ți dezvălui toate oportunitățile de resurse”, a concluzionat hipnoterapeutul.

Ghidul weekend-ului! Cele mai interesante evenimente și activități de care să te bucuri la sfârșit de săptămână - FOTO

Eliza a dezvăluit că cele mai norocoase zile din această lună sunt: 1, 5, 8, 14, 17, 19, 23, 26, 28.

Eliza Moscalciuc este hipnoterapeut și psiho-numerolog.

Femeile și bărbații se impun diferit într-o relație! Eugenia Staver, psiholog: „Sunt influențati de către stilurile de comunicare, stereotipurile de gen...”

Articole din aceeasi categorie